Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Na Tuđmanovom trgu upaljena prva adventska svijeća

27.11.2016. 23:00
Na Tuđmanovom trgu upaljena prva adventska svijeća


U subotu navečer održan je prvi od pet ovogodišnjih Božićnih sajmova u Biogradu. Kako je vrijeme Došašća, na biogradskom Trgu dr. Franje Tuđmana upaljena je i prva adventska svijeća.
Žitelji Biograda željno iščekuju najbolji provod koji im donosi Božićni sajam u Parku na Trgu hrvatskih velikana, kod autobusnog kolodvora i crkvice sv. Roka.
– Božićna bajka u Biogradu donosi osmijeh i na lica naših najmlađih. Bajkovito uređen Park ispunio je gotovo sva očekivanja, rekao je Marijan Stopfer, biogradski dogradonačelnik.
Dolazak na sajam ne košta ništa. Stotine nazočnih na otvaranju prvog Božićnog sajma uživale su u smijehu i zabavi, dobroj spizi i glazbi, nastupima školske i vrtićke djece, svih skupina Biogradskih mažoretkinja i KUD-a “Kralj Tomislav”.
– Bogati program, velika ponuda ića, pića i božićnih ukrasa, vrhunska zabava, pjesma, veselje, najbolji su poziv Biograđanima svih generacija i žiteljima u okruženju da se dođu opustiti i na preostala četiri Božićna sajam, pozvao je Stopfer.
Sajmovi će s početkom u 18 sati održati i 3., 10. i 17. prosinca dok će se posljednji sajam održati utorak, 22. prosinca, s početkom u 10 sati.
– Nazočne će zabavljati Zaratino, Totem bend te AJ Trio ft. Elena Stella. Poseban božićni dar žiteljima Biograda i okruženja bit će druga po redu Božićna večer klapa koji će se održati 22. prosinca, najavila je Paula Rogić iz Gradske uprave.
Djed Mraz i teta Mrazica sajam će posjetiti 3. prosinca, a za djecu su pripremljena i mnoga iznenađenja.