Luda skijaška utrka za velike i male

Slika korisnika martinazd
Ovogodišnja Iška kraljica 21. studenog
Iška kraljica ove godine će se održat u subotu 21. studenog, a organizatori i ove godine najavljuju zanimljiv program
S prošlogodišnje iške kraljice

I ove godine u Velom Ižu održat će se najluđa otočna skijaška utrka - Iška kraljica. Ove godine održat će se u subotu 21. studenog, a organizatori i ove godine najavljuju zanimljiv program.
Spektakularni otočki skijaški spust u centru Velog Iža, na stazi od prirodnog ličkog snijega, održava se po treći puta, a neobičan doživljaj skijanja na otoku pratit će i ove godine luda zabava. Okupljeni posjetitelji moći će se okrijepiti na brojnim adventskim kućicama i zabaviti uz dobru glazbu.
Što se tiče rasporeda, u subotu oko 12.45 sati kamioni će dovesti 90 tona snijega iz Like. Za ovu godinu najavljena je novost - dječja sanjkaška utrka na lopatama "Iška princeza & Iški princ", a koja je najavljena za 17.30, dok u 19 sati počinje utrka "Iška kraljica". Ovogodišnji voditelj će biti Mario Petreković.
Organizatori obaviještavaju kako je sudionicima Iške princeze i Iškog princa, na kojoj mogu sudjelovati djeca od 6 do 12 godina, osiguran prijevoz brodom Zadar - Veli Iž - Zadar, u pratnji roditelja.
Dolazak do Velog Iža moguć je redovnim brodskim linijama iz Zadra te dodatnim linijama za posjetitelje Iške kraljice.

IŠKI PRINCEZA I PRINC

Za ovu godinu najavljena je novost - dječja sanjkaška utrka na lopatama "Iška princeza & Iški princ". Sudionicima - djeci od 6 do 12 godina, osiguran je prijevoz brodom Zadar - Veli Iž -

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno