Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Luda skijaška utrka za velike i male

28.11.2019. 18:00


I ove godine u Velom Ižu održat će se najluđa otočna skijaška utrka – Iška kraljica. Ove godine održat će se u subotu 21. studenog, a organizatori i ove godine najavljuju zanimljiv program.
Spektakularni otočki skijaški spust u centru Velog Iža, na stazi od prirodnog ličkog snijega, održava se po treći puta, a neobičan doživljaj skijanja na otoku pratit će i ove godine luda zabava. Okupljeni posjetitelji moći će se okrijepiti na brojnim adventskim kućicama i zabaviti uz dobru glazbu.
Što se tiče rasporeda, u subotu oko 12.45 sati kamioni će dovesti 90 tona snijega iz Like. Za ovu godinu najavljena je novost – dječja sanjkaška utrka na lopatama "Iška princeza & Iški princ", a koja je najavljena za 17.30, dok u 19 sati počinje utrka "Iška kraljica". Ovogodišnji voditelj će biti Mario Petreković.
Organizatori obaviještavaju kako je sudionicima Iške princeze i Iškog princa, na kojoj mogu sudjelovati djeca od 6 do 12 godina, osiguran prijevoz brodom Zadar – Veli Iž – Zadar, u pratnji roditelja.
Dolazak do Velog Iža moguć je redovnim brodskim linijama iz Zadra te dodatnim linijama za posjetitelje Iške kraljice.


IŠKI PRINCEZA I PRINC
Za ovu godinu najavljena je novost – dječja sanjkaška utrka na lopatama "Iška princeza & Iški princ". Sudionicima – djeci od 6 do 12 godina, osiguran je prijevoz brodom Zadar – Veli Iž –