Lth slavio za Zvonimira

Slika korisnika admin
NAJBOLJI - Momčad Lth

Složni su bili Benkovčani i skupili su se da na humanitarnom malonogometnom turniru za Zvonimira Radaša, koji je nastradao prije tri mjeseca i teško ozlijeđen prikovan za postelju. Zvonimirovi prijatelji odmah su organizirali turnir na kojemu se prijavilo 40 momčadi, a turnir je priveden kraju u samo pet dana. Svaku večer igralo se čak desetak utakmica. Gledatelji su također dali svoj doprinos, a kako je dvorana svaku večer bila solidno popunjena, u završnici se tražila i karta više. Posljednju večer na tribinama su bili i roditelji nastradalog Zvonimira, majka Davorka i otac Zdenko te brat Ivan koji je predao pehar pobjedničkoj momčadi Lth.

U utakmici za treće mjesto Veterani Benkovca visoko su porazili igrače iz Ploče. Finalna utakmica je bila kvalitetna, a Lth je do pobjede predvodio Ivo Kvesić postignuvši sva tri zgoditka za Lth, dok za igrače Vukšića ostaje žal za propuštenim prigodama.

- Zahvalio bih svim sudionicima što su sudjelovali na turniru. Zadovoljni smo kako se sve završilo i očekujem da ćemo, kada zbrojimo zaradu, sa znatnim iznosom pomoći našem prijatelju Zvonimiru - rekao je Ivica Tkalić, organizator turnira.

Finale

LTH - VUKŠIĆ 3:2

BENKOVAC - Sportska dvorana. Gledatelja: 800. Suci: Ante Zubčić i Ante Šimunac

LTH:Stojčević, M. Kvesić, I. Kvesić (3), Pejić, Jelić , Dejanović, Kralić. Voditelj: Marijan Pejić.

VUKŠIĆ: Ledenko, Bastać, Brčić, Orlović (1), Miletić, Hunjadi (1), Jelić, Batinica (1), Menđuić. Voditelj: Rade Šegota.

Za 3. mjesto

VETERANI BENKOVCA - PLOČA 5:1

VETERANI BENKOVCA: Čumurdžić, Žilić (1), Orlović, Viduka (2), P. Čumurdžić, Mamić, Pešut, Buljat (2), Franjkić. Voditelj: Duško Šegota.

PLOČA: Marinović, Pilipović, J. Šarić, I. Šarić, Kresović, Glavan, Kokić (1), Zrilić. Voditelj: Dinko Adžić.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno