Stanko Zrilić parkirao na nogostup, a onda otjerao "pauka"

Slika korisnika admin
Zvonko KUCELIN

Dožupan Stanko Zrilić ponovno je uhvaćen u prekršaju sa službenim vozilom Zadarske županije. Ovaj put nije riječ o vožnji za vrijeme trajanja godišnjeg odmora niti o "bliskim susretima" s divljači na autocesti, već o parkiranju. Iako za službeno vozilo ima rezervirano parkirališno mjesto u dvorištu Doma Županije i to svega nekoliko metara od samog ulaza, on je parkirao - zaista nekoliko metara od ulaza, ali sa suprotne strane dvorišne ograde na nogostup. To su zamijetili djelatnici Obala i lučica pa je nakon nekog vremena pred zgradu Županije stigao popularno zvani "pauk".

No, prije negoli su vozilo uspjeli podignuti na nosač i krenuti s njim put "paukane", užurbanim korakom došao je dožupan Zrilić i u tome ih spriječio. Umjesto isprike za svoje ponašanje, čestitke za Božić ili nešto slično, Stanko Zrilić nimalo smeten prolaznicima, sručio se na zaposlenike "pauk službe", među ostalim zaprijetivši im i otkazima. "Ja sam ovu firmu stvorio, ja ću je i ugasit. Svi ćete dobiti otkaze!", zagrmio je Zrilić na dvojicu djelatnika Obala i lučica koji su se potom udaljili od službenog automobila Zadarske županije registarskih oznaka ZD 854 EJ.

Kako bi čuli i drugu stranu priče jučer smo kontaktirali i glavnog aktera događaja, međutim, nakon što nas je uredno saslušao, samo je kratko odgovorio "nemam komentara za vas" i poklopio slušalicu.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika padam
tu budali triba nogon u guzicu i potirati odakle je doša...vlajo jedan najobičniji...a gori su oni koji su ga uzeli pod svoje...xxxx jedno ljudsko...