Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Stanko Zrilić parkirao na nogostup, a onda otjerao “pauka”

27.12.2011. 23:00
Stanko Zrilić parkirao na nogostup, a onda otjerao “pauka”


Kako doznajemo iz Županije, Stanku Zriliću takvo ponašanje, a i parkiranje na nogostup uz zgradu Doma Županije nisu nepoznati, a zlobnici dodaju da bi se to moglo čak nazvati svakodnevicom, kada bi se on svaki dan pojavljivao na svom radnom mjestu


Dožupan Stanko Zrilić ponovno je uhvaćen u prekršaju sa službenim vozilom Zadarske županije. Ovaj put nije riječ o vožnji za vrijeme trajanja godišnjeg odmora niti o “bliskim susretima” s divljači na autocesti, već o parkiranju. Iako za službeno vozilo ima rezervirano parkirališno mjesto u dvorištu Doma Županije i to svega nekoliko metara od samog ulaza, on je parkirao – zaista nekoliko metara od ulaza, ali sa suprotne strane dvorišne ograde na nogostup. To su zamijetili djelatnici Obala i lučica pa je nakon nekog vremena pred zgradu Županije stigao popularno zvani “pauk”.
No, prije negoli su vozilo uspjeli podignuti na nosač i krenuti s njim put “paukane”, užurbanim korakom došao je dožupan Zrilić i u tome ih spriječio. Umjesto isprike za svoje ponašanje, čestitke za Božić ili nešto slično, Stanko Zrilić nimalo smeten prolaznicima, sručio se na zaposlenike “pauk službe”, među ostalim zaprijetivši im i otkazima. “Ja sam ovu firmu stvorio, ja ću je i ugasit. Svi ćete dobiti otkaze!”, zagrmio je Zrilić na dvojicu djelatnika Obala i lučica koji su se potom udaljili od službenog automobila Zadarske županije registarskih oznaka ZD 854 EJ.
Kako bi čuli i drugu stranu priče jučer smo kontaktirali i glavnog aktera događaja, međutim, nakon što nas je uredno saslušao, samo je kratko odgovorio “nemam komentara za vas” i poklopio slušalicu.