Godišnja skupština Orade u svečarskom tonu

Slika korisnika admin
orada
Vesna KARAVANIĆ

Članovi ŠRD Orada održali su redovnu godišnju skupštinu koja je imala i svečarski karakter, budući da paški sportski ribolovci obilježavaju 50 godina svog društva.

Predsjednik Oliver Alaburić otvorio je skupštinu navodeći sve što se radilo u protekloj godini, a najstariji aktivni član Ante Vlahović iznio je svoje viđenje o radu ovog sportskog društva. U ime Grada Paga, nazočnima se obratio zamjenik gradonačelnika Dario Grašo i izrazio zadovoljstvo s aktivnostima i uspjesima kluba.

Svim barkarijolima i članovima kluba uručene su i zahvalnice. Zlatne plakete dobili su Adrijan Alaburić, osvajač dva svjetska zlata, Jan i Filip Bukša te Danijel Grašo. Srebrne plakete dobili su Marin Budanović, Marko Bobić, Davor Arnautović i Oliver Alaburić.

Skupštini su nazočili i gradonačelnik Paga Željko Maržić, Ante Šuto, predsjednik Saveza za športski ribolov na moru Zadarske županije, tajnik saveza Nino Fabac te predstavnici ŠRD Zubatac i Benkovac. Poseban gost bio je Joško Rucker, član prve osnivačke skupštine.

Nakon radnog dijela, članovi ŠRD Orade organizirali su prigodno druženje. 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno