Sustav odvodnje u Ulici oko Vrulja začepilo je smeće

Slika korisnika valentinam
Priopćenje iz Grada
Uvidom u nastalu situaciju utvrđeno je kako problem nije nastao kao posljedica rekonstrukcije ceste i odvodnog sustava, već uslijed stvaranja nakupina nečistoće koje se znaju jednokratno pojaviti nakon radova - stoji u priopćenju
Arif SITNICA
Iz Grada kažu kako uzrok poplave nije novo raskrižje

Na poplavu u Ulici oko Vrulja reagirali su i iz Grada Zadra, čije priopćenje također prenosimo u cijelosti:

- S obzirom na začepljenje javnog sustava odvodnje u Ulici oko Vrulja uz novoizgrađeno križanje Mažuranićeve ulice i Ulice J.J. Strossmayera zatražena je žurna intervencija tvrtke „Odvodnja d.o.o.“.

Uvidom u nastalu situaciju utvrđeno je kako problem nije nastao kao posljedica rekonstrukcije ceste i odvodnog sustava, već uslijed stvaranja nakupina nečistoće koje se znaju jednokratno pojaviti nakon radova. Tome je pridonijelo i nevrijeme s vjetrom koje je uzrokovalo nakupljanje lišća i sitnozrnatog kamenog materijala koji su sa oborinom dospjeli u sustav.

Djelatnici Odvodnje d.o.o. uspjeli su dijelom sanirati i očistiti kolektore otpadnih voda predmetnog područja  jednostavnim propuhivanjem vode pod tlakom s tim da zbog daljnjeg dotoka atmosferskih voda radovi  još uvijek traju i trebali bi u cijelosti  biti riješeni tijekom dana, stoji u odogovoru kojeg potpisuje pomoćnica pročelnika za informiranje i odnose s građanstvom Marina Mihovilović Pajkin.
 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno