Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Javna rasprava o proširenju luke Ražanac

Autor: Branko Božić

28.01.2010. 23:00
Javna rasprava o proširenju luke Ražanac


Studija će na javnom uvidu u općinskim prostorijama ostati do ponedjeljka 8. veljače, dok će mještani Ražanca po okončanju javne rasprave, prijedloge, mišljenja i primjedbe moći dostaviti pisanim putem


Budući da općinska uprava u Ražancu s načelnikom Dragutinom Miočićem planira uskoro krenuti s uređenjem i sanacijom ražanačke mjesne luke, uz ostalo je potrebno održati javnu raspravu o Studiji o utjecaju na okoliš.
Upravni odjel za prostorno uređenje, zaštitu okoliša i komunalne poslove Zadarske županije u suradnji s Općinom Ražanac zakazao je javno izlaganje spomenute Studije. Ona će se održati u utorak 2. veljače s početkom u 11 sati u Vijećnici Općine Ražanac.
Kako bi se stanovnici Ražanca detaljnije upoznali s ovom problematikom te kako bi mogli tijekom te nakon same rasprave podnijeti svoja zapažanja, prijedloge i možebitne prigovore, od 7. siječnja ove godine stavljena je na javni uvid Studija o utjecaju na okoliš zahvata pod nazivom “Proširenje luke Ražanac”.
Studija će na javnom uvidu u općinskim prostorijama ostati do ponedjeljka 8. veljače, dok će mještani Ražanca po okončanju javne rasprave, prijedloge, mišljenja i primjedbe moći pisanim putem dostaviti spomenutom Županijskom upravnom odjelu.