Predstavnici Grada 2. veljače idu u Ministarstvo na sastanak o dovršetku Mocira

Slika korisnika admin
Fabio ŠIMIĆEV

Predstavnici Grada Zadra početkom veljače odlaze na sastanak u Zagreb, čime su stvoreni uvjeti za nastavak radova na Centru za osobe s posebnim potrebama Mocire.

Idućeg ponedjeljka, 2. veljače, pročelnik Upravnog odjela za odgoj i školstvo, Joso Nekić, i pročelnica Ureda Grada Mirjana Zupčić, sastat će se u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta s njihovim i predstavnicima Ministarstva socijalne politke i mladih. Na sastanku bi ovoga putra trebali biti i predstavnici dosadašnjeg izvođača, tvrtke Alcom, koji je Ministarstvu poslao uvjete pod kojima pristaje na raskid ugovora.

Kako je riječ o zaostalom dugu za obavljene radove, Alcom će tražiti da mu se preostalih deset posto duga plati u traženom roku, u protivnom neće pristati na raskid ugovora što bi dodatno moglo odužiti radove.

- Na sastanku će se razmotriti sporazumni raskid postojećeg Ugovora o građenju i provesti pripremne radnje za provedbu otvorenog postupka javne nabave za nastavak radova. Očekujemo da ćemo u sljedeća dva do tri tjedna objaviti otvoreni postupak javne nabave za izbor novog izvoditelja radova, čime će se problemi ovog projekta završiti - kaže Gordana Zuccon, glasnogovornica MZOS-a.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno