Policija poziva vozača koji je na Branimiru oborio pješakinju da se javi

Slika korisnika valentinam
Jeste li išta vidjeli?
Policija vjeruje da kod vozača nije postojala namjera prikriti svoje sudjelovanje u nesreći, stoga ga pozivamo da se sam javi Postaji prometne policije Zadar radi davanja obavijesti o ovom događaju, izvijestili su iz PU zadarske
Ilustracija

Zadarska policija pozvala je vozača, koji je u utorak, 23.siječnja, oko 13,45 sati, na Obali kneza Branimira u Zadru, ispred Đačkog doma, vožnjom unatrag  stražnjim dijelom automobila udario, oborio i lakše ozlijedio pješakinju te se udaljio u nepoznatom pravcu, da se javi.

Prema raspoloživim informacijama vozač automobila je muškarac srednjih godina, nižeg rasta, jače tjelesne građe, a bio je u društvu žene srednje životne dobi  jače tjelesne građe, duge crne kose. Moguće je da je vozač upravljao  mercedesom C 180 plave boje.

- Policija vjeruje da kod vozača  nije postojala namjera prikriti svoje sudjelovanje u nesreći, stoga ga pozivamo da se sam javi Postaji prometne policije Zadar radi davanja obavijesti o ovom događaju. Također pozivamo sve građane koji imaju ikakvu informaciju o događaju da se jave prometnoj policiji, ili Operativno komunikacijskom centru policije na telefon 192, rekao je Elis Žodan iz PU zadarske. 

Policija sudionike prometa na cestama upozorava na pojačan oprez te na potrebu striktnog poštovanja prometnih propisa kao i pravila prometa, a osobito znakova koje  im daje ovlaštene osobe pri regulaciji i vođenju prometa.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno