Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Čeka se Elektrino pojačanje struje

29.01.2019. 14:53


Iako je njeno otvorenje bilo najavljeno za siječanj, upitno je  hoće li nova kvartovska tržnica na Meladi s radom započeti u ovom mjesecu na izmaku. Naime, kako doznajemo od direktora Tržnice Zadar, Tomislava Letinića, još uvijek se čeka pojačanje struje!
– Mi smo spremni, samo čekamo struju. Dali smo zahtjev za pojačanje  struje kako bismo mogli staviti kioske i ostalo. Stoga, kad nam Elektra  pusti jaču struju, tržnica na Meladi započet će s radom. No, kada će to  biti, ne znamo, kazao je Letinić dodavši kako, kada je u pitanju Elektra,  to može biti za 5 dana, a može i za 3 mjeseca.
Kako nam je kazao Letinić, od podnošenja zahtjeva prošlo je već više  od mjesec dana. Grad ga je podnio još prošle godine, a Tržnica Zadar s  početkom 2019.
– Štandovi su spremni, natječaj će se riješiti u kratkom roku. Kada budemo vidjeli da će struja biti gotova za 10-tak dana, raspisat ćemo natječaj i u roku sedam dana vjerujem da ćemo imati definirane korisnike.  Što se tiče infrastrukture, ona je sva napravljena, pa čak i radovi koje je  Elektra morala naknadno raditi na terenu, objasnio je Letinić dodavši  kako im preostaje čekati i moliti Boga da to sve što prije završi.