Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Pet zlata za KK Forum

28.02.2012. 23:00
Pet zlata za KK Forum


Na prvenstvu Dalmacije održanom u Splitu u sportskoj dvorani Gripe na kojem je sudjelovalo preko 350 karataša iz 18 klubova, među kojima i članovi zadarskog Karate kluba Forum koji su ostvarili vrlo dobre rezultate. Zadarski karataši i karatašice osvojili su tri pojedinačna naslova prvaka Dalmacije i dva u ekipnoj konkurenciji. Osvojeno je i pet srebrnih medalja (tri pojedinačno i dvije ekipne) te četiri brončane u pojedinačnoj konkurenciji.
U kategoriji mlađih učenika u disciplini borbe prvo mjesto osvojio je talentirani srčani borac Roko Marčina (-34 kg) koji je također slavio i kategoriji do 30 kilograma. U kategoriji učenika treće mjesto osvojio je Mate Režan (-38). U kategoriji mlađih kadetkinja drugo mjesto osvojila je Rahela Santini (-50). U borbama izvrsni su bili i mlađi kadeti koji su osvojili tri medalje. Franko Nekić (-57) osvojio je drugo mjesto, Šime Viduka (-45) također drugo mjesto, a Marko Miočić (-52) treće mjesto.
U kategoriji seniora prvo mjesto osvojio je Roko Jović (-67), a Mario Maslarda (+84) treće mjesto. Osvojivši treće mjesto uspješna je bila i Marta Zubović (-52).
U kategoriji borbe učenici članovi KK Forum u sastavu: Roko Marčina, Marko Longin, Mate Režan i Hrvoje Molnar na koncu su zasluženo osvojili ekipno drugo mjesto.
U kategoriji mlađi kadeti borbe Marko Miočić, Franko Nekić, Šime Viduka i Marko Longin osvojili su ekipno prvo mjesto.
U kategoriji seniori borbe Mario Maslarda, Roko Jović, K. Martin i T. Martin osvajaju ekipno drugo mjesto.
Kate tim seniorke u sastavu: Barbara Reif, Katarina Nekić i Elvedina Oručevič osvojile su ekipno prvo mijesto.