Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Rehabilitacija nakon Varaždina

28.02.2012. 23:00
Rehabilitacija nakon Varaždina


I dalje smo u dobroj poziciji, ali za ostanak će nam u preostalih sedam utakmica trebati najmanje dvije pobjede – kaže Marin Masnić


Dobar servis i loš prijem. Kombinacija je to je odbojkašima Zadra prošle subote na Višnjiku donijela (samo) bod protiv Varaždina (2:3) u utakmici u kojoj su “plavi” praktički mogli potvrditi ostanak.
– Bili smo dosta nervozni, posebno na početku utakmice – rekao je nakon utakmice Marin Masnić, trener Zadra.
Iako su Varaždinci u Zadar stigli sa sedam bodova manje na ljestvici, očito je riječ o sastavu koji može mnogo više od trenutačne pozicije.
– Varaždin se posložio u odnosu na prvi dio i sada su prava momčad. Vi (valjda novinari pr.a) ste nam prije utakmice upisali tri boda, ali na parketu se Varaždin pokazao kao sastav s kojim nikom do kraja sezone sigurno neće biti lako.
Propušteno je sada iza Masnićeve momčadi, a nova obveza je danas u 21. kolu na gostovanju u Daruvaru. Koliko je Varaždin bolji u nastavku sezone toliko se Daruvar čini lošijim.
– U drugom dijelu pobijedili su samo Šibenik prošle nedjelje tako da su očito u krizi. To bismo morali iskoristiti.
A Daruvar je na Višnjiku u 8. kolu znao iskoristiti darove Masnićevih igrača. Zadar je tada vodio 2:0 i na kraju izgubio 2:3. Teško je nakon te utakmice bilo pretpostaviti da će do novog dvoboja društvo s Višnjika na ljestvici, prestići Daruvarčane.
– Za razliku od jeseni, na proljeće je liga znatno izjednačenija i više nema utakmica u kojima se može reći da jedan sastav nema nikakvih šansi protiv drugoga. Svako kolo donosi rezultate koji mogu biti iznenađujući s obzirom na položaj klubova na ljestvici. To samo znači da se ni mi ne smijemo opustiti. I dalje smo u dobroj poziciji, ali za ostanak će nam u preostalih sedam utakmica trebati najmanje dvije pobjede. Što ih prije ostvarimo to bolje – zaključuje Masnić.
U 21. kolu igraju: Daruvar – Zadar (srijeda, 19.30 sati), Sisak – Karlovac, Šibenik – Split, Zagreb – Opatija, Vukovar – Rijeka, Mursa – Varaždin Volley. Sinoć: Centrometal – Rovinj.


DRUGA HOL – JUG (M), 8. KOLO




ZADAR II3
MLADOST MK II0
(25:21, 25:22, 25:17)
ZADAR – Dvorana ŠC Višnjik. Gledatelja: 20. Suci: Viduka i Belić (Zadar).
ZADAR II: Jurinić, Lučić, Brtan, Karamarko, Ivanov, Diklić, Buterin, Pehar, Šestan, Žorić, Kvartuč, Pavić, Števanja. Trener: Antonio Surać.
MLADOST MARINA KAŠTELA II: Križan, Tomić, Višić, Kostić, Botić, Jukić, Batarelo, Sabljić, Džepina, Viculin, Bašić, Botić. Trener: Ivan Andromak.