Ukrao košnice s pčelama

Slika korisnika admin
Autor: 
pcelari
Alenka FESTINI
Kradu se i košnice

Nepoznati drznik ukrao je dvije košnice s pčelama čime  je vlasniku pričinjena materijalna šteta od četiri tisuće kuna.

Naime, lopov je krađu počinio pod okriljem noći s petka na subotu  i to na način da je provalio u ograđeni žičani prostor gdje su se nalazile  košnice na predjelu zvanom "Sveti Martin" u mjestu Sukošan kraj  Zadra. Policija ja zasad protiv nepoznatog počinitelja podnijela kaznenu  prijau.

Druga se krađa proteklog vikenda dogodila u Ulici braće Vranjanina bb u Zadru odakle je nepoznati drznik iz nezaključane vitrine  u trgovini "Marjur" u vlasništvu 47-godišnjaka ukrao dva mobitela  marke "samsung" i "LG".

Vlasniku je pričinjena materijalna šteta od preko dvije tisuće  kuna.

Policajci su otkrili i kradljivca motocikla.

Naime, u petak je uhvaćen 19-godišnji Zadranin koji je vozio  moped bez registracija u Prečkoj ulici u Zadru, na parkiralištu ispred  Osnovne škole Šime Budinića. Obradom je utvrđeno da je moped  ukraden dva dana ranije te da je vlasnica 30-godišnja Zadranka koja  je krađu odmah i prijavila policiji.

U mjestu Sveti Filip i Jakov proteklog je vikenda lopov rezanjem  lokota provalio u kontejner u vlasništvu poduzeća "Cetina" d.d. odakle  je ukrao električnu mješalicu za ljepilo "makita", kliješta za žicu i  plinsku bocu zapremine 12 litara.

Materijalna šteta iznosi oko dvije tisuće kuna.

Tijekom iste noći, s četvrtka na petak u Ulici Grgura Budislavića u  Zadru, nepoznati je razbojnik provalio u skladište Trgovačkog obrta  "Vlado" te je nakon toga veću količinu prehrmabenih artikala koje je  ukrao, lijepo ukrcao u kamion koji je bio u skladištu trgovine, a riječ  je o "mercedesu 210D sprinter" i pobjegao.

Kamion je upalio uz pomoć orginalnog ključa.

Policajci su nakon dojave potom, nedaleko od skladišta pronašli  kamion, ali naravno, napušten i prazan.

Protiv pljačkaša koji je za sada nepoznat, PU zadarska već je  podnijela kaznenu prijavu.

Kategorija: 
Tag: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno