Albamaris četvrti

Slika korisnika admin
DOBAR NASTUP - Vaterpolisti Albamarisa

Na varaždinskim gradskim bazenima proteklog vikenda održan je vaterpolski turnir Garestino kup. Uz domaćina sudjelovale su tri momčadi iz Zagreba, Karlovački tuljani te Albamaris iz Biograda na Moru.

Nakon susreta po skupinama u polufinale su ušli domaćin Garestin, biogradski Albamaris te zagrebačke momčadi Stara Sava i Glomazni Otpad. U borbi za treće mjesto Albamaris je izgubio od domaćina 13:12 nakon izvođenja peteraca. U finalu je Stara Sava pobijedila Glomazni Otpad. Najbolji strijelac turnira je bivši hrvatski reprezentativac Vitomir Padovan (Stara Sava). U dvoboju za treće mjesto Biograđani su poraženi od Garestina sa 13:12, također nakon izvođenja peteraca.

- Zadovoljan sam nastupom Albamarisa na dobro organiziranom turniru. U odnosu na ostale sudionike, koji treniraju 2-3 puta tjedno, Albamaris trenira jednom. Bilo nas je samo 10, za razliku od drugih sastava koji su bili kompletni. Da nam je bio još jedan ili dva imali bismo veću mogućnost rotacije umornih igrača. Uvjeren sam da bismo pobijedili u utakmici za treće mjesto, a da smo došli kompletnom sastavu vjerojatno bismo igrali u finalu - naglasio je Petar Jurić, voditelj Albamarisa.

Tijekom zimskih priprema klubu su se pridružili Danijel Šangulin i Jere Silov iz Šibenika.

Albamaris je nastupao u sastavu: Zrilić, Jurić, L. Šangulin, B. Kulaš, D. Šangulin, Pribilović, Bogojević, Deković, Silov, Buča, Kapitanović.

 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno