Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Odgođeno suđenje Paravinji zbog bolesti braniteljice

28.03.2012. 22:00
Odgođeno suđenje Paravinji zbog bolesti braniteljice


Braniteljica optuženog po službenoj dužnosti oko 8,30 sati je javila sudu da je bolesna, da ima visoku temperaturu, rekla je sutkinja Nives Nikolac, odgodivši ročište za 30. ožujak


Nastavak suđenja 43-godišnjem vozaču Draganu Paravinji, optuženom za pokušaj silovanja i ubojstvo maloljetne Drnišanke Antonije Bilić, odgođeno je jučer zbog bolesti njegove braniteljice po službenoj dužnosti Ankice Giljanović.
Naime, na Županijskom sudu u Šibeniku jučer je trebalo biti saslušano šest svjedoka, među kojima i umirovljeni policajac Frane Bilić koji je 7. lipnja 2011. godine vidio Antoniju Bilić kako stopira na Čikolskom mostu u Drnišu i potom ulazi u kamion Dragana Paravinje, te sudski prometni vještak Zdravko Peran.
– Braniteljica optuženog po službenoj dužnosti oko 8,30 sati je javila sudu da je bolesna, da ima visoku temperaturu. Ročište je odgođeno, a rasprava treba biti nastavljena u petak, 30. ožujka. Što se tiče svjedoka koji su bili pozvani na jučerašnje ročište, njihovo saslušanje bit će određeno tijekom travanja, rekla je sutkinja Nives Nikolac. Dodala je da će na suđenju svjedočiti ukupno 38 osoba, a svi bi mogli biti ispitani do kraja travnja ili, najkasnije, u prvoj polovici svibnja.