Bellus Zadar vratio se s punim džepovima medalja

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika asaric
Sportski plesni klub zablistao na plesnom natjecanju u Crikvenici
Autor: 
Ovoga puta sudjelovali su i naši najmanji članovi od 3 godine. Ovo je bilo prvo takvo iskustvo za njih, a osim što su uživali, osvojili su nagradu za najbolju izvedbu najmlađih članova na natjecanju. Naš plesač David osvojio je nagradu za najbolje plesača cijelog natjecanja, što je bila velika motivacija za njega i njegov daljnji rad, ponosno govori Ines Dragović Pedić
SPK Bellus
Predstavili su se s velikim brojem koreografija

Sportski plesni klub Bellus Zadar sudjelovao je nedavno na plesnom natjecanju u Crikvenici.
Sudjelovalo je preko 100 natjecatelja iz Bellusa, a predstavili su se s velikim brojem koreografija i iznimno su sretni zbog postignutih rezultata.
- Ovoga puta sudjelovali su i naši najmanji članovi od 3 godine. Ovo je bilo prvo takvo iskustvo za njih, a osim što su uživali, osvojili su nagradu za najbolju izvedbu najmlađih članova na natjecanju. Naš plesač David osvojio je nagradu za najbolje plesača cijelog natjecanja, što je bila velika motivacija za njega i njegov daljnji rad, ponosno govori Ines Dragović Pedić, predsjednica i trenerica kluba Bellus.
Trio Mini Baby, grupa Baby, grupa Mini Kids Level Up i grupa Mini Kids Shake Senora osvojili su prvo mjesto.
U Solo Mini Kids prvo je mjesto osvojila Eva Predovan, drugo Lana Golem, a treće Leonarda Frkić.
Grupa Latin Mini Kids osvojila je prvo mjesto, kao i grupa Latin Kids. U Solo Latin Junior prvo je mjesto osvojila Paola Bajlo, drugo Tea Hergešić, treće Lucija Ljoka.
Grupa Open Kids te grupa Show Dance Kids osvojile su prvo mjesto.
U Solo Fitness Kids prvo je mjesto pripalo Mirti Barić, drugo Davidu Kevrić i Loreni Laća, treće su osvojile Meni Sedić, Maja Petrović i Zara Bračić, dok su četvrto zauzele Mia Predovan i Nika Brkljaća.
U Solo Open Kids prvo je mjesto osvojila Eva Sorić, a drugo Cvita Zekanović.
U Solo Acro prvo je mjesto osvojila Ivana Ivaz, u Duo latin David i Mirta također prvo mjesto.
Open Grupa Juniori osvojili su prvo mjesto, baš kao i MTV grupa Juniori te Urban grupa juniori.
U Solo MTV Juniori drugo su mjesto osvojile Karla Miletić i Tea Hergešić, dok je Tonka Buterin osvojila treće mjesto.
U Solo Modern Juniori drugo je mjesto osvojila Ema Nižić, a u Solo Fitness Juniori Marijeta Krznar prvo mjesto, Barbara Badrak drugo.
U Duo Urban Juniori drugo su mjesto osvojile Tea Babić i Anastazija Vuica.
Posebno mjesto osvojila je njihova draga Ana Hromin, djevojčica s poteškoćama u razvoju.
- Također, ponovno je otvorena nova grupa za djecu s teškoćama u kojoj su i curice i dječaci. Njihov trening u meni budi posebnu sreću jer svakim novim treningom djeca napreduju u svakom pogledu, opuštaju se, dobivam njihovo povjerenje, a to mi puno znači, naglašava Dragović Pedić.
Osim toga, najavljuje da su 21.svibnja organizatori plesnog natjecanja International Dance Festivala u Zadru koje će se održati u dvorani Jazine. Pozivaju sve plesne klubove iz Zadra da im se svakako pridruže na druženju i dobroj zabavi.
- Očekujemo plesne klubove iz cijele Hrvatske, poznate suce i koreografe. Neke stvari Vam još uvijek nećemo otkriti, ali svakako nas pratite i vidjet ćete što sve spremamo, zaključuje predsjednica i trenerica Kluba.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 3 (2 glasova)