Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Online upisi u gradske vrtiće

29.04.2020. 09:55


Gradski vrtići Radost i Sunce ove godine omogućili su online upis djece u jaslice i vrtić za pedagošku godinu 2020./21., a o čemu su sve korisnike obavijestili na svojim internetskim stranicama.
– Svih prethodnih godina u mjesecu travnju, započinjali smo s provedbom upisa djece u jaslice/ vrtić za novu pedagošku godinu. Situacija je ove godine drugačija i svjedoci smo okolnosti koja nam se svima prvi put događa, pandemija koronavirusa. U svrhu sprječavanja širenja zaraze te u skladu s pridržavanjem mjera Stožera civilne zaštite, upisi za pedagošku godinu 2020./21:, ostvarivat će se online putem. Za korisnike koji nemaju digitalnu mogućnost, prijave će se moći preuzeti u upravnim zgradama dječjih vrtića Radost i Sunce. O točnom terminu upisa izvijestit ćemo Vas putem naših mrežnih stranica, obavijestili su sve iz Uprave DV Radost.
– Joso Nekić, pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje i školstvo rekao nam je kako su s obzirom na situaciju odlučili omogućiti prijavu online, ali i poštom. Također, roditelji će moći i dokumentaciju dostaviti fizički u Upravu, ali uz pridržavanje mjera.
– Želim napomenuti kako je prijava jedinstvena kao i lani, dakle, bez obzira prijavili se u Radost ili Sunce sve prijave povjerenstvo zajedno razmatra te potom odlučuje o upisu. Dakle, ne treba slati prijave u oba gradska vrtića, rekao nam je Joso Nekić dodavši kako otvaranje vrtića ovisi o odluci nacionalnog Stožera civilne zaštite.