Wings for Life World Run – informacije o trčanju uz aplikaciju

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika asaric
Utrka koja povezuje stotine tisuća zaljubljenika u kretanje
Iako će te presretač prije ili kasnije uloviti, kad tvoj nastup završi, osjećaš ćeš ogroman ponos zbog sudjelovanja u utrci čija je stopostotna vrijednost startnina namijenjena financiranju aktualnih i budućih istraživanja ozljeda leđne moždine, s ciljem pronalaska lijeka
Zadarski list
Konačni cilj je pronalazak lijeka za ozljede leđne moždine

Ponovno će se 9. svibnja trčati za one koji ne mogu, uz pomoć Wings for Life World Run aplikacije koja je zabavna i nudi jedinstveno natjecateljsko iskustvo.
Po osmi put u nizu jedan od najvažnijih sportskih događaja u svibnju bit će Wings for Life World Run, utrka koja je u stanju iz godine u godinu povezivati stotine tisuća zaljubljenika u kretanje na šest različitih kontinenata, koji u isto vrijeme zajedno kreću prema boljoj budućnosti, s konačnim ciljem pronalaska lijeka za ozljede leđne moždine.
Ove godine u Hrvatskoj će se sudjelovati u utrci uz pomoć aplikacije, što omogućava biranje staze i trkačkih uvjeta po svom ukusu pa će zasigurno ponovo padati osobni rekordi!
No, Wings for Life World Run aplikacija puno je više od običnog pomagala za evidenciju pretrčanih kilometara. Radi se o izuzetno zabavnoj aplikaciji koja osigurava jedinstveni trkački doživljaj.

Važni prvi koraci prije korištenja aplikacije

Sve kreće instalacijom aplikacije Wings for Life World Run, koju nije problem pronaći u Google Play trgovini ili App Storeu, ovisno koristiš li mobitel pogonjen Androidom ili iOS-om.
Nakon instalacije se prijavljuješ svojim korisničkim podacima, a možeš i izraditi račun ako ga još nemaš. U slučaju da se ne možeš sjetiti zaporke, nema problema, lako je možeš ponovno postaviti uz pomoć svog emaila.
Kad uđeš u svoj profil i nađeš se na naslovnici, vidjet ćeš da si možeš postaviti cilj u pretrčanim kilometrima, potražiti organiziranu utrku, priključiti se nekom od timova ili pozvati prijatelje da ti se pridruže, za što te čeka nagrada od čak 40% popusta na kolekciju Wings for Life World Run.
No, prije svega ostalog postoje još dvije stvari koje moraš napraviti da bi tvoj nastup na utrci glatko prošao: moraš dati aplikaciji dopuštenje za korištenje GPS-a, kako bi te mogla pratiti i bilježiti tvoje pretrčane kilometre, moraš optimizirati korištenje baterije kroz Wings for Life World Run aplikaciju, kako bi mogla nesmetano raditi i kad je mobitel u stanju mirovanja.
Kad vidiš zelenu kvačicu u lijevom dijelu ekrana i poruku »Uređaj spreman«, vrijeme je za iskušati ono najvažnije, trkačko sučelje koje će biti središnje mjesto tvojeg nastupa 9. svibnja.

Motivirajuće audio iskustvo i detaljni zapis tvoj rute

Prije te svibanjske nedjelje kad će u 13 sati startati utrka, ne bi bilo loše da kroz trening simulaciju iskušaš svoju aplikaciju, a usput i precizno izmjeriš kilometražu staze na kojoj namjeravaš trčati.
Već uz trening susrest ćeš se s izuzetno strastvenim audio komentarom i dobivati vrijedne informacije iz kilometra u kilometar, a još više toga te čeka kad jednom spektakl počne. Tada možeš birati između raskošnog audio komentara fokusiranog isključivo na tvoje performanse, ali i prijenosa globalne utrke koja se u isto vrijeme odvija u različitim dijelovima svijeta. Važno je napomenuti da će ove godine aplikacija imati i audio iskustvo na hrvatskom jeziku za koje su glasove posudili Boris Mirković i Mario Petreković.
Pred tobom će aplikacija u svakom trenutku pokazivati tri važna podatka: broj pretrčanih kilometara, brzinu kojom trčiš, za koliko minuta će presretačko vozilo izaći na stazu, odnosno kad jednom krene, koliko je udaljen od tebe.
Uz sve to, zahvaljujući GPS-u cijelo vrijeme pred tobom je karta s detaljnom rutom kretanja, kao vizualni dokaz tvoje fantastične utrke.

Veliko srce

Osim sportskog komentara, poruke ćeš dobivati i od presretača, čim izađe na stazu. Posebno glasan bit će kad ti se približi na manje od 500 metara, nakon čega se od tebe traži sprint ako mu želiš još malo pobjeći.
No, iako će te prije ili kasnije uloviti, kad tvoj nastup završi osjećaš ćeš ogroman ponos zbog sudjelovanja u utrci čija je stopostotna vrijednost startnina namijenjena financiranju aktualnih i budućih istraživanja ozljeda leđne moždine, s ciljem pronalaska lijeka.
U svakom slučaju, Wings for Life World Run aplikacija jako dobro dočarava duh same utrke i daje ti osjećaj da će se »catcher car« zaista pojaviti iza tvojih leđa. Što je najbolje, moguće ju je personalizirati vlastitim fotkama pa podijeliti na društvenim mrežama ostvareni rezultat, u vizualu koji vjerno prikazuje kako je izgledalo tvoje nezaboravno trkačko popodne.
Nema sumnje, uz Wings for Life World Run aplikaciju užitak je 9. svibnja zajamčen, dok pokazuješ koliko je veliko tvoje srce, trčeći za one koji ne mogu!
Prijaviti se možete na www.wingsforlifeworldrun.com ili kroz mobilnu aplikaciju Wings for Life World Run.

Sudjelovanjem činimo važnu stvar

Naravno, šlag na tortu zadovoljstva sudjelovanjem u ovom izuzetno zabavnom spektaklu zapravo je karakter Wings for Life World Run utrke, u kojoj prije svega trčimo zajedno kako bismo prikupili sredstva za financiranje istraživanja ozljeda leđne moždine.

Stopostotna vrijednost startnina i donacija financirat će najnaprednija istraživanja ozljeda leđne moždine, koja su već dala obećavajuće rezultate. O tome svjedoči i Švicarac David Mzee, koji je zahvaljujući jednoj takvoj studiji napravio svoje prve korake, desetljeće nakon prometne nesreće koja ga je učinila nepokretnim.
U svakom slučaju, Wings for Life World Run pokazuje što je sve moguće kad se ujedine ljudi velikog srca, a prikupljenim sredstvima i ove će nas godine još malo približiti ostvarenju našeg konačnog cilja, da jednog dana učinimo ozljede leđne moždine izlječivima i s onima koji su danas u kolicima, trčimo Wings for Life World Run utrku rame uz rame.

Za one koji ne mogu

Wings for Life World Run prometnuo se u prethodnom desetljeću u jedno od najvećih sportskih natjecanja, kako u svijetu, tako i u Hrvatskoj, a nastavak slijedi 9. svibnja, kad ćemo na utrci uz aplikaciju ponovno trčati za one koji ne mogu

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno