Glumica Ecija Ojdanić pobijedila u utrci na deset kilometara!

Slika korisnika admin
Autor: 
Arif SITNICA

Falkensteiner Punta Skala triatlon u Petrčanima premašio je jučer sva očekivanja. Sudjelovalo je više od 650 profesionalnih sportaša i amatera, a glumica Ecija Ojdanić ostvarila prvu sportsku pobjedu i to u utrci na deset kilometara.

- Ovo mi je prva pobjeda u sportskom natjecanju u životu! Uvjeti su bili teški zbog velike vrućine, ali osjećam se odlično i ponosno, iako još nisam svjesna da sam osvojila prvo mjesto. Potpora obitelji mnogo mi znači, kao i primjer koji sam dala svojoj djeci, kazala je Ecija Ojdanić, dodajući kako joj je velika želja iduće godine natjecati se u štafeti i već razmišlja o okupljanju svog tima i osvajanju 21 kilometra.

Novi državni prvaci u srednje dugom triatlonu su Sonja Škevin s vremenom od 4:31:33 i Andrej Vištica s odličnih 3:59:31. Hrvatska Ironwoman Đurđica Orepić sa svojim klubom TK Pula u štafeti je vozila bicikl 90 kilometara, a osvojili su deveto mjesto. Današnjom utrkom pripremala se za Half Ironman Luxemburg, na kojemu će se natjecati za dva tjedna.

- Staza nije lagana, brdovita je i puno je uspona, ali je jednostavno predivna. Ipak je ovo triatlon i mora biti teško. Organizacija je, kao i uvijek, besprijekorna i zaista sam uživala u svakom trenutku, rekla je Đurđica.

U štafeti se natjecao i Mario Valentić otplivavši dionicu dugu 1900 metara. U njegovom timu bile su i TV voditeljica Ana Radišić i juniorska reprezentativka Hrvatske u biciklizmu Josipa Šintić.

Bogate nagrade osigurali su Falkensteiner te službeni sponzori. Ovaj triatlon je održan u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zadra, TZ Zadarske županije i TZ grada Nina. 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno