Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Izdana su rješenja za uklanjanje “konjića”, tko ih ne ukloni, uklonit će ih komunalni redari!

29.05.2018. 12:40
Izdana su rješenja za uklanjanje “konjića”, tko ih ne ukloni, uklonit će ih komunalni redari!


Na Aktualnom satu Gradskog vijeća Kristijana Kovačevića (HNS) zanimala je izmjena i dopuna odluke o reklamiranju u staroj gradskoj jezgri koja je stupila na snagu prije gotovo dva mjeseca, a koje se ne pridržavaju svi jednako. 
– Po gradu se i dalje mogu vidjeti tzv. konjići, a nove reklamne table još nisu ni postavljene. Poduzetnici na Poluotoku s pravom se pitaju što sada. Trenutno stanje je takvo da smo umjesto uvođenja reda dobili još veći nered – jeste li se predomislili možda  kao i s parkingom? – podboo je Kovačević, a sudeći po žestini odgovora pročelnika Robertina Dujele na pravo mjesto. 
– Ja ne znam po kojem gradu vi šećete. Svi panoi su postavljeni, na 14 lokacija, a što se tiče konjića izdana su rješenja svima za uklanjanje istih. Tko ne postupi po rješenjima sam,  bit će uklonjeni od strane komunalnih redara. Zahtjevi obrtnika stižu i promptno se rješavaju. Smatrat ću i ovo vaše pitanje prijavom redarima, svi oni konjići koji nisu, bit će uklonjeni, osim onih koji su u krugu zakupljene javne površine, odgovorio mu je Dujela.