Izdana su rješenja za uklanjanje "konjića", tko ih ne ukloni, uklonit će ih komunalni redari!

Slika korisnika valentinam
Reklame
Ja ne znam po kojem gradu vi šećete. Svi panoi su postavljeni, na 14 lokacija, a što se tiče konjića izdana su rješenja svima za uklanjanje istih, rekao je Dujela na Kovačevićev komentar da je u gradu s reklamama veći nered nego prije nove gradske odluke
Zvonko KUCELIN/Ilustracija
Tko smije, a tko ne smije zadržati reklamne konjiće?

Na Aktualnom satu Gradskog vijeća Kristijana Kovačevića (HNS) zanimala je izmjena i dopuna odluke o reklamiranju u staroj gradskoj jezgri koja je stupila na snagu prije gotovo dva mjeseca, a koje se ne pridržavaju svi jednako. 

- Po gradu se i dalje mogu vidjeti tzv. konjići, a nove reklamne table još nisu ni postavljene. Poduzetnici na Poluotoku s pravom se pitaju što sada. Trenutno stanje je takvo da smo umjesto uvođenja reda dobili još veći nered - jeste li se predomislili možda  kao i s parkingom? - podboo je Kovačević, a sudeći po žestini odgovora pročelnika Robertina Dujele na pravo mjesto. 

- Ja ne znam po kojem gradu vi šećete. Svi panoi su postavljeni, na 14 lokacija, a što se tiče konjića izdana su rješenja svima za uklanjanje istih. Tko ne postupi po rješenjima sam,  bit će uklonjeni od strane komunalnih redara. Zahtjevi obrtnika stižu i promptno se rješavaju. Smatrat ću i ovo vaše pitanje prijavom redarima, svi oni konjići koji nisu, bit će uklonjeni, osim onih koji su u krugu zakupljene javne površine, odgovorio mu je Dujela. 

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 1 (1 glasova)