Ovo ljeto radit će se nogostup do Osnovne škole Bartula Kašića

Slika korisnika valentinam
GRADSKO VIJEĆE
Rješavat će se i pitanje prilaza škole na Stanovima
Vedran SITNICA
Cesta prema školi na Plovaniji nema nogostupa

Na početku Aktualnog sata današnheg Gradskog vijeća Akcija mladih tražila je dopunu dnevnog reda s dvije točke, prva je bila Sigurni prilazi i ceste osnovnim i srednjim školama i vrtićima na području grada Zadra te druga Zaštita stabala i zelenih površina na području grada Zadra.

Na njihovu inicijativu odgovorio je gradonačelnik Branko Dukić.

 - U zadnja dva mjeseca posađena su četiri drvoreda, što se tiče katastarskih izmjera imamo dva programa, do 2020. godine katastar zelenila  bit će donesen do kraja i bit će temelj za odluku o zaštiti tih površina. Što se tiče zaštite prilaza u školi i na tom pitanju također se radi, u toku ljeta će se raditi nogostup za predio Osnovne škole Bartula Kašića, koja je sad trenutno najveći problem, a na jesen će se raditi i na predjelu Stanovi, odgovorio je Dukić, a 13 ruku za uvrštenje ovih točaka u dnevni red nije bilo dovoljno te one nisu prošle. 

Prije početka Aktualnog sata na rad aktualca osvrnuo se i predsjednik oporbenog SDP-a Antun Novoselović koji je upozorio da vijećnici svoje odgovore postavljene na Aktualnom satu ne dobiju u za to propisanom roku od 30 dana pa je zatražio da se to ispravi. S opravdanošću njegova zahtjeva složio se predsjednik Gradskog vijeća Zvonimir Vrančić koji je  zatražio od gradonačelnika da se taj rok ubuduće poštuje. 

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 1 (1 glasova)