Policom Turist plus zaštitite apartman i goste od brojnih rizika, a time i svoju zaradu

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika valentinam
Croatia osiguranje ima rješenje za vas
Autor: 
Kako doznajemo u Croatia osiguranju, polica Turist Plus pokriva mnogobrojne rizike: od požara, poplave i bujice, udara groma i eksplozije, pada i udara letjelice, oluje, tuče, klizanja tla i odrona, kao i od izlijevanja vode iz cijevi, loma stakla, te provalnih krađa, razbojstava i drugih opasnosti, a uključuje i lom stakla na prozorima i vratima
Ilustracija
Zaštitite svoju imovinu

- Lani smo podigli kredit i dogradili apartman na obiteljskoj kući na Hvaru, pa od ovog ljeta imamo dva apartmana koja ćemo iznajmljivati turistima. Oba smo opremili i novim namještajem i aparatima, potrošačkim kreditima preko kartica, pa nam je jako važno pronaći kvalitetnu policu osiguranja, kako u slučaju štete ne bismo bili na velikom gubitku, kaže Marina P., 42-godišnja službenica u banci, koja je naslijeđenu obiteljsku kuću iskoristila za dodatnu zaradu. Nakon što su joj provalnici prije dvije godine provalili u kuću i odnijeli dva televizora i sitne kućanske aparate, te uništili većinu namještaja, sada više ništa ne želi prepustiti slučaju, pa već dugo pretražuje ponudu osiguranja apartmana i kuća za najam kako bi pronašla policu koja joj je cijenom i uvjetima najprihvatljivija.

- Izbor je 'pao' na policu osiguranja Turist plus, iz ponude Croatia osiguranja, jer pokriva veliki broj rizika koji su mi vrlo važni te, uz klasično osiguranje nekretnine i stvari koje imamo u apartmanu, uključuje i osiguranje odgovornosti vlasnika apartmana prema gostima, kao i prema trećim osobama, kaže sugovornica.

Kako doznajemo u Croatia osiguranju, polica Turist Plus pokriva mnogobrojne rizike: od požara, poplave i bujice, udara groma i eksplozije, pada i udara letjelice, oluje, tuče, klizanja tla i odrona, kao i od izlijevanja vode iz cijevi, loma stakla, te provalnih krađa, razbojstava i drugih opasnosti, a uključuje i lom stakla na prozorima i vratima. Posebno je zanimljivo upravo osiguranje vlasnika apartmana od odgovornosti za štetu koja se dogodi na stvarima u vlasništvu gosta koje su bile u apartmanu, što uključuje odjeću, obuću, torbe, ali i novac i nakit do određenog iznosa, bilo da je bio pohranjen u sefu ili ne. No, polica Turist plus pokriva i trošak izrade novih dokumenata za goste apartmana, ako su oni uništeni. To, bez sumnje, može umanjiti stres koji će gosti pretrpjeti u slučaju neke neugodne situacije, te zasigurno pridonijeti tome da se idućih godina rado vrate u apartman, ili preporuče boravak u apartmanu prijateljima, čime ste, zapravo, osigurali i svoju buduću zaradu.

Svi oni koji žele dodatno naglasiti taj dojam, policu Turist plus mogu proširiti ugovaranjem dodatnih rizika, među ostalim osiguranjem gostiju od posljedica nesretnog slučaja za vrijeme boravka u osiguranom apartmanu. U tom bi slučaju gost koji, na primjer, nezgodno padne tijekom boravka u apartmanu, imao pravo na naknadu troškova liječenja, ili isplatu naknade u slučaju trajnog invaliditeta koji je posljedica tog pada.

Godišnja premija za apartman od 45 m2 iznosila bi oko 378 kuna, pa je našeg Maria koji treba osigurati dva apartmana uvelike obradovala informacija da ugovaranjem višegodišnje police osiguranja Turist plus može ostvariti popust, a pogotovo vijest da tako može osvojiti i – nagradu. Naime, svi oni koji u razdoblju između 21. svibnja i 31. srpnja ove godine ugovore višegodišnju policu Turist plus, mogu sudjelovati i u nagradnoj igri 'Osiguraj i osvoji', u okviru koje će 400 novih vlasnika police dobiti poklon-bon za kupnju u trgovinama Elipso, u vrijednosti od 500 kuna.

Više informacija o polici Turist plus i nagradnoj igri možete pronaći na internetskoj stranici www.crosig.hr, ili dobiti na besplatnom telefonu: 0800 1884, gdje odmah možete zatražiti i ponudu za osiguranje od prodajnog savjetnika Croatia osiguranja.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno