Tko je dobio građevinsku dozvolu u Ul. Denisa Špike, a tko je u rodu s gradonačelnikom?

Slika korisnika valentinam
Pitanje bez odgovora
Autor: 
Nemam pojma o kome se radi. Poznata je procedura izdavanja građevinskih dozvola i ona ne bi trebala biti upitna, rekao je Dukić
Vedran SITNICA
Branko Dukić, gradonačelnik grada Zadra

Tko je izdao građevinsku dozvolu za radove na objektu u Ulici Denisa Špike, u neposrednoj blizini Dječjeg vrtića Grigora Viteza, ali i za rušenje zaštitne ograde- pitao je Vladimir Gambiraža iz Akcije mladih na Aktualnom satu gradonačelnika grada Zadra Branka Dukića.

-Tamo se gradi nekakva kuća ili apartmani, a teren je nasipan nekoliko metara, što će dovesti do toga da će se oborinske vode slijevati u dvorište vrtića. Tko je za to dao građevinsku dozvolu i ima li s tim ikakve veze činjenica što je izvođač radova u rodbinskoj vezi s gradonačelnikom Dukićem? - pitao  je Gambiraža.

- Nemam pojma o kome se radi. Poznata je procedura izdavanja građevinskih dozvola i ona ne bi trebala biti upitna. Makar zbog javnosti, recite o kome se radi, recite ime i prezime pa da znam tko je u pitanju i tko mi je u rodu - odgovorio je gradonačelnik Dukić. No, Gambiraža mu na to nije odgovorio.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno