"Hotel nije ruglo grada"

Slika korisnika admin
Autor: 
Benkovac_nincevic
Mile MARIĆ
Kontakt policajac Ivica Ninčević pokazuje ostakljena vrata hotela Asseria

U pripremi turističke sezone stanje u benkovačkom hotelijerstvu nije najsjajnije i to zbog nemara dosadašnjih vlasnika hotela.Budući da nije vlasnik hotela Asseria, Grad Benkovac nema mnogo manevarskog prostora.

Kako se vlasnici ne brinu o jedinom hotelu u gradu i na području Bukovice i Ravnih kotara,  tijekom zimskim mjeseci uvelike je naruživao sliku grada. Stoga je gradonačelnik Mirko Erstić sa svojim suradnicima i u suradnji s Policijskom postajom Benkovac organizirao projekt "Hotel nije ruglo grada Benkovca".

Za ovaj projekt angažiran je kontakt policajac Ivica Ninčević, koji je izvidio situaciju u hotelu. Od njega doznajemo da je hotel bio okupljalište beskućnika, sumnjivih ljudi na proputovanju kroz Benkovac, zatim narkomana, ali i djece koja su svoje mjesto za igru pronašla u njegovim prostorima i time bila izložena ozljedama, raznim opasnostima i zarazama.

Koliko je u njihovoj moći Grad Benkovac i Policijska postaja su zaštitili hotel, ostaklili razbijene prozore, ulazna vrata hotela, kao i bočne ulazne prostorije. Tako su prozori i vrata koji su predstavljali opasnosti i slobodan ulaz u hotel danas zatvoreni. No, hoće li ostati nerazbijeni i koliko će dugo hotel biti nedostupan nepoželjnim posjetiteljima, pokazat će vrijeme.

 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno