Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Nova generacija “umjetnika”

Autor: Anita Ćustić

28.06.2010. 22:00
Nova generacija “umjetnika”

Foto: Vedran SITNICA



Mi smo se kroz sve tri, odnosno četiri godine vašeg obrazovanja trudili pružiti vam maksimalno obrazovanje u zanimanju koje ste odabrali. Nadam se da smo u tome uspjeli i iznimno sam ponosna što smo se danas skupili ovdje da na ovako dostojanstven način obilježimo ovaj događaj, kazala je Marjana Bakmaz
Svečana dodjela svjedodžbi maturantima Škole primjenjene umjetnosti i dizajna upriličena je danas u prekrasnom ambijentu crkve Sv. Donata. Maturanti su se tako od svojih školskih klupa te kolega i profesora oprostili na najljepši mogući način, a obučeni u prikladne odore jučerašnji su događaj istinski proživjeli. Kako to i priliči svečanosti poput ove, događaj je započeo himnom, te se nastavio govorom ravnateljice, Marjane Bakmaz, a potom je uslijedio i onaj najsvečaniji dio, odnosno pojedinačno uručenje svjedodžbi i crvenih ruža.
– Sam ovaj prostor, ovaj prekrasni ambijent i vaša odora dovoljno govori o važnosti ovog događaja. Jer, ovo je razdoblje za vas veoma važna prekretnica u životu i stoga vam želimo svu sreću u daljnjem životu i obrazovanju te da odaberete pravi put i uspijete u svojim naumima i ciljevima. Mi smo se kroz sve tri, odnosno četiri godine vašeg obrazovanja trudili pružiti vam maksimalno obrazovanje u zanimanju koje ste odabrali. Nadam se da smo u tome uspjeli i iznimno sam ponosna što smo se danas skupili ovdje da na ovako dostojanstven način obilježimo ovaj događaj, kazala je Marjana Bakmaz, nakon čega su razrednice uručile maturalne svjedodžbe te je svaka od njih svome učeniku čestitala na uspjehu, zahvalila na trudu, radu i zalaganju, te zaželjela svi sreću u daljnjem životu i radu.