Traži se deset odgojiteljica i tri spremačice

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin
Ivan JAMIČIĆ
Dječji vrtić na Višnjiku za mališane bi trebao biti spreman do 1. rujna

Upravno vijeće  Dječjeg vrtića "Radost" objavilo je natječaj za deset odgojiteljica i tri spremačice za  novi vrtić koji se uređuje u  zgradi bivše vojarne na Višnjiku. Natječaj je objavljen 27.  lipnja, a rok za podnošenje  prijava traje osam dana. Kandidati su dužni priložiti životopis te presliku radne  knjižice, diplome o stečenoj  stručnoj spremi, uvjerenja o  položenom stručnom ispitu i  domovnice, kao i uvjerenje o  nekažnjavanju.

Biserka Belić, ravnateljica  Dječjeg vrtića "Radost",  očekuje da će dječji vrtić na  Višnjiku do 1. rujna, kada  počinje nova 2011./2012. pedagoška godina, biti spreman  za mališane. Adaptacija prostora u zgradi bivše vojarne na  Višnjiku u dječji vrtić još traje.  Radove izvodi zadarska tvrtka  "Ploter", koja će, kad to financijske mogućnosti budu  dopuštale, rekonstruirati i  Dječji vrtić "Bokanjac". Vrtić  na Višnjiku stoji 2,1 milijun  kuna, a proširenje "Bokanjca"  će stajati 2,9 milijuna kuna.  Što se tiče vrtića na Višnjiku,  on se uređuje u prizemlju  zgrade. Prostorije su veličine  tisuću četvornih metara gdje  će biti pet dnevnih boravaka  za stotinjak djece. Novi vrtić,  koji će administrativno pripadati Dječjem vrtiću "Radost", bit će na dobroj poziciji  zbog blizine većih stambenih  naselja. Otvaranjem vrtića  osim što će se dobiti mjesta za  stotinjak djece, otvorit će se  13 novih radnih mjesta. Naime, za pet dnevnih boravaka  zaposlit će deset odgojiteljica  te tri spremačice.

Natječaj za spomenuta radna mjesta otvoren je do ponedjeljka 4. srpnja ove godine.  Prijave za natječaj s dokazima  o ispunjenju uvjeta, šalju se na  adresu: Dječji vrtić "Radost"  Zadar, Bartola Kašića 3/I, s  naznakom "za natječaj". Zakašnjele prijave kao i prijave  bez dokaza o traženim uvjetima neće se razmatrati. O  rezultatima izbora kandidati  će biti obaviješteni pisanim  putem u zakonskom roku.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno