Most ostao bez prostorija u Zadru

Slika korisnika valentinam
STRANKA BESKUĆNIK
Kako je riječ o stranci koja participira u Gradskom vijeću i Županijskoj skupštini, imaju pravo na prostor Grada za svoj ured, no hoće li ga dobiti ovisi o raspoloživosti gradskih prostora
MOST
Vodeći MOST-ovci nedavno su bili u Zadru

Zadarska organizacija Mosta ostala je bez stranačkih prostorija kojih su imali u tzv. Ninčevićevoj zgradi iznad Gradske knjižnice.  Prostor je to kojega su dobili uoči proteklih lokalnih izbora kako bi mogli organizirati kampanju, no prostor su, barem  kada su u pitanju novinske konferencije, očito malo koristili te jedva da je itko znao da se u  spomenutoj zgradi nalaze prostorije lokalne podružnice.

S obzirom da se od nekih članova stranke može čuti kako je razlog  napuštanja stranačkih prostorija navodno neplaćanje najma, koordinatora Mosta za Zadarsku županiju, Marija Ikića, pitali smo je li riječ o tome ili su ipak u pitanju neki drugi razlozi:

- Prostor u Zadru smo otkazali, sve račune naravmo podmirili te nemamo nikakvih dugova.Trenutno smo u potrazi za adekvatanijim  prostorom. Sukladno tome ćemo naravno uputiti zahtjev Gradu Zadru -  kaže Ikić.

Kako je riječ o stranci koja participira u Gradskom vijeću i Županijskoj skupštini, imaju pravo na prostor Grada za svoj ured, no hoće li ga  dobiti ovisi o raspoloživosti gradskih prostora. Ima, naime, stranaka koje su godinama čekale prostor, a neke su se u međuvremenu i ugasile.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 3 (4 glasova)