Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Tjedan aktiva DDK

28.07.2010. 22:00
Tjedan aktiva DDK


U organizaciji ljubačkog Aktiva dobrovoljnih darivatelja krvi, u ovom će se mjestu u općini Ražanac od ponedjeljka 2. kolovoza do petka 6. kolovoza upriličiti tradicionalni “Tjedan aktiva dobrovoljnih darivatelja krvi Ljubač 2010”.
U ponedjeljak s početkom u 19 sati na igralištu “Pod brigom” otvaraju se turniri i natjecanje u odbojci i malom nogometu. U utorak drugog dana s početkom u 19.30 sati bit će finalna natjecanja u odbojci i malom nogometu te će se potom s početkom u 23 sata proglasiti pobjednici i uslijedit će uručenje pehara i priznanja.
Zadnjeg dana u petak 6. kolovoza u Osnovnoj školi Jurja Barakovića u Ljupču s početkom u 17.30 sati krenut će druga po redu ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi.
Po okončanju akcije s početkom u 21 sat uslijedit će tradicionalno cjelovečernje druženje uz zakusku i glazbu, ples i prigodnu lutriju.
Kako nam je rekao predsjednik Aktiva Ljubač inž. Mladen Dušević, pozivaju se svi dobrovoljni darivatelji krvi, donatori, prijatelji i simpatizeri da svojom nazočnošću i aktivnim angažmanom doprinesu uspješnosti “Tjedna aktiva” DDK, a time i rada Hrvatskog Crvenog križa u cjelini.