Antonija Bucić ponijela titulu najljepše djevojke u županiji

Slika korisnika valentinam
Miss Zadarske županije 2017.
Prva pratilja je Fani Ceranja, druga pratilja Valentina Pleša, a za titulu najljepše konkurirale su i: Anđela Marić, Andrea Župan, Nikolina Perković, Đana Musap, Rafaela Ukalović, Anđela Bukarica i Lucija Jukić
Marin GOSPIĆ
Antonija (u sredini) s prvom pratiljom Fani Ceranja (desno) i drugom pratiljom Valentinom Pleša

Devetnaestogodišnja Antonija Bucić iz Selina nova je Miss Zadarske županije. Prva pratilja je Fani Ceranja, druga pratilja Valentina Pleša, ujedno i Miss fotogeničnosti, a Bucić se može pohvaliti da je osvojila i titulu Miss simpatičnosti.

Izbor je održan u petak u Teatro baru u Zadru, a za titulu najljepše konkuriralo je deset djevojaka: Anđela Marić, Andrea Župan, Nikolina Perković, Đana Musap, Rafaela Ukalović, Anđela Bukarica i Lucija Jukić.

Nova misica je buduća studentica ekonomije, a na izbor se prijavila na nagovor prošlogodišnje Miss Zagreba Antonele Ivanović.

- Antonela mi je poslala poruku i predložila da se prijavim. Pitala sam mamu za dopuštenje, dobila ga i, evo – sasvim neočekivano, postala nova Miss Zadarske županije, priznala nam je kroz smijeh nova misica. Još uzbuđena od titule koju je upravo osvojila, ljepotica iz Selina je dodala kako bi joj ova titula mogla otvoriti i vrata u manekenske vode.

Prekjučer osvojena lenta nije i prvo takvo priznanje ljepotici iz Selina. Prije godinu dana osvojila je i titulu Miss Gimnazije Vladimira Nazora.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 4.4 (5 glasova)