Ivan Ćurjurić odveo Varoš do titule

Slika korisnika valentinam
Memorijalno humanitarni turnir "Antonio Jurjević"
Autor: 
Arif SITNICA
Pobjednička momčad Varoši

Momčad Varoši, aktualni prvak Prve županijske malonogometne lige, pobjednik je prvog Memorijalno humanitarnog turnira "Antonio Jurjević" koji je u ponedjeljak završen na igralištu ŠC Višnjik. Finale između Varoši i momčadi Kualjska mladost i Pojonsko srce privuklo je na Višnjik brojnu publiku koja je vidjela dramatičnu borbu za prvo mjesto. Čovjek odluke ponovno je bio Ivan Ćurjurić koji je postigao oba gola za Varoš i potvrdio titulu najboljeg igrača turnira. Otočanima ostaje utjeha da su pokazali sjajnu formu, a možda igrali i najbolji nogomet na turniru, o čemu govore njihova uvjerljiva izdanja koja su potrajala sve do finala. U dvoboju za treće mjesto na krilima najboljeg igrača Luke Zrilića i najboljeg strijelca Ante Mikulić Raštančani su pobijedili Fortunu iz Draga s 3:2 i tako zaslužili mjesto na pobjedničkom postolju.

- Fortuni želimo zahvaliti na fer i korektnoj igri te veseloj atmosferi koju su stvarali na šanku nakon svake svoje utakmice. Nadamo se da se vidimo i dogodine - napisali su na Facebook stranici MHT "Antonio Jurjević" na kojoj su vrlo ažurno objavljivali sve zapisnike s utakmica popraćene odličnim fotografijama.

Finale

VAROŠ 2

K. MLADOST PS 1

VAROŠ: Nonković, Bugarija, Vukić, Capar, Klarin, Ćurjurić 2, Plecić, Bralić. Voditelj: Marko Vukić.

KUALJSKA MLADOST I POJONSKO SRCE: Gobin, Kresović, S. Pavin, Pezelj, I. Pavin, D. Kolega 1, Zelenčić, J. Kolega. Voditelj: Tomislav Jelić.

Za treće mjesto

FORTUNA D. 2

RAŠTANE K. 3

FORTUNA DRAGE: M. Stojanov, B. Stojanov, Šarin, Majić, M. Katuša, Bašić 1, M. Colić 1, Vulin. Voditelji: Joško Stojanov i Omerko Barešić.

RAŠTANE KANELA: Birkić, Čulina, Mikulić, S. Čačić, D. Čačić, P. Katuša, Mikulić 2, Š. Colić, Zrilić. Voditelj: Ivan Serdarević.

Najbolji

IgračIvan Ćurjurić (Varoš)

StrijelacDeni Kolega (K. mladost PS, 18 golova)

VratarMate Stojanov (Fortuna D.)

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)