Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

FOTOGALERIJA: Kontrol biro na pobjedničkom postolju Memorijalnog turnira Antonio Jurjević

29.08.2018. 18:09
FOTOGALERIJA: Kontrol biro na pobjedničkom postolju Memorijalnog turnira Antonio Jurjević


Kontrol Biro je u finalnom susretu izgledao odlučno u svom naumu da osvoje zlato i da njihovo ime bude upisano na zid osvajača Memorijalnog turnira Atonio Jurjević. Od početka susreta diktirali su tempo igre i postavili se kao favoriti. Predvođeni braćom Anić vrlo brzo dolaze do vodstva od 3:0. Imala je i Ploča nekoliko izglednih šansi,ali najbolji golman turnira Vice Susic imao je svoj dan. Drugo poluvrijeme MNK Ploča Zadar odlučuje se za igru s golmanom igračem,ali KB se dobro brani i uspijeva poentirati dva puta na prazan gol Ploče. Utješni gol za Ploču djelo je Mateo Jovic,a točku na i,u zadnjoj minuti,iz slobodnjaka stavlja ovogodišnji najbolji igrač turnira Anić Josip.
U prvom finalu veterana Bistro Kolodvor je,predvođen najboljim igračem turnira Jurom Čulinom, nametnuo tempo i kontrolirao utakmicu tokom cijelog susreta. Crnim Bobicama nije pomoglo ni to što su u svojim redovima imali najboljeg strijelca turnira Juru Šarića jer na vratima Bistro Kolodvora stajao je najbolji vratar turnira Stipe Bjeliš i bez problema branio sve što je išlo u okvir. Na kraju s velikih 5:1 pobjeđuje Bistro Kolodvor i tako postaju prvi osvajači turnira u veteranskoj konkurenciji.
Odlično taktički postavljena utakmica od Ante Vukorepe i njegovo stručnog stožera rezultirala je visokom pobjedom od čak četiri razlike nad nezgodnim i vrlo dobrim Mnk Young Boyss. Stipe Vujević zabija još jedan pogodak te s 12 komada osvaja titulu najboljeg strijelca turnira
U dvoboju za treće mjesto kod veterana HNK Velebit Benkovac lakše od očekivanog dolazi do pobjede protiv Puntamike i osvaja broncu.
Dvanaest dana prošlo je od prvog sučevog zvižduka, nekoliko stotina igrača nastupilo je u tri kategorije turnira, svojim nastupima predstavilo se preko 90 ekipa.