Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

MNK Varoš osvojila Memorijalno humanitarni turnir Antonio Jurjević

29.08.2020. 13:24


Po drugi puta u četiri godine ekipa MNK Varoš osvojila je Memorijalno humanitarni turnir Antonio Jurjević koji se od 16. kolovoza igrao na vanjskim malonogometnim terenima ŠC Višnjik. U finalnoj utakmici koju su odigrali s ekipom Bili Brig pobijedili su s konačnim rezultatom 3:1. MNK Varoš je poveo već u šestoj minuti pogotkom Ivana Čurjurića, dok je u 27. minuti Šime Jurica poravnao rezultat na 1:1. Samo pet minuta kasnije Mate Bugarija opet je u vodstvo doveo MNK Varoš, dok je u 34.
minuti Čurjurić zabio posljednji gol za 3:1. Ekipa MNK Varoš se tako ponovno upisala na Zid slavnih te u zrak podignula prijenosni kameni pehar Memorijalno humanitarnog turnira Antonio Jurjević.
Borba za treće mjesto vodila s između Kontrol Biroa i ekipe Pojonsko srce. Iako su 'Pojonci' u prvih pet minuta poveli rezultatom 2:0 s pogotcima Tonija Luštice i Nikole Jadrijeva, već u šestoj minuti Josip Baraba za Kontrol Biro smanjuje rezultat na 2:1. U 13. minuti Josip Anić poravnava rezultat, a svojim drugim pogotkom u 17. minuti dovodi Kontrol biro u vodstvo. U 40. minuti Baraba je zabio posljednji pogodak za konačnih 4:2. Na 4. memorijalno humnitarnom turniru Antonio Jurjević odabrani su i
najbolji igrači. Najbolji strijelac je Ivan Čurjurić, vratar Martin Nonković dok je najbolji igrač Karlo Klarin, svi redom iz MNK Varoš.
Ovogodišnji Memorijalno humanitrni turnir održan je u skladu sa svim epidemiološkim smjernicama i preporukama HZJZ-a.
Članovi humanitarne udruge Antonio Jurjević zahvalili su se svim igračima, ekipama, posjetiteljima, sponzorima i volonterima koji su im pomogli da realiziraju i održe 4. Memorijalno humanitarni turnir Antonio Jurjević. O iznosu prikupljenih sredstva na ovogodišnjem turniru, koja će tijekom ove i iduće godine biti donirana potrebitoj djeci diljem Zadarske županije, javnost će biti informirana u narednima danima putem službene Facebook stranice udruge i medija. (Humanitarna udruga Antonio Jurjević)