Nedjelja, 5. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Na prvu jutarnju kavu s VW-om

Autor: Krešimir Bukvić

28.09.2008. 22:00
Na prvu jutarnju kavu s VW-om


Ljubitelji Volkswagen vozila prošle subote su imali priliku uživati u njihovim vozilima na nešto neobičniji način do sada. Menadžment Autokuće Zadar, zadarskog ovlaštenog trgovca za ova vozila, organizirao je subotnje druženje s Volkswagenom uz kavu kroz projekt “Kava s Volkswagenom”. Mjesto događanja bio je popularni Yachting Volkswagen caffe bar na Puntamici ispred kojeg je bilo izloženo čak 25 VW automobila.
Polagano ispijajući svoju jutarnju kavicu, nezaobilazni dio subotnjeg špica rituala u gradu, brojni su se Zadrani, a dakako ne i samo oni, družili s kompletnom gama serijom VW od pola, golfa, golfa + pa nadalje.
Iako bi među kvalitetnim VW vozilima bilo teško izdvojiti bilo koji model, pozornost su tog subotnjeg jutra posebno privlačili VW tiguan, vozilo koje je ove godine proglašeno najboljim SUV vozilom na svijetu u svojoj klasi. Pozornost je svakako privukao i novi passat CC 3.6 V6 4motion DSG s impresivnih 300 KS koji predstavlja perijanicu ponude novoga i atraktivnog comfort vozila te koji je uvelike promijenio pogled na tradicionani dizajn VW vozila. Zanimljivo je naglasiti da je prije dva dana ispred Yachting VW caffe bara bio i ekskluzivni VW touareg V10, najsnažniji TDI SUV automobil na svijetu. Ovaj je automobil, naime, na nedavno održanom minhenskom sajmu demonstrirao svoju moćnu snagu, savršenost TDI tehnologije, povukavši za sobom impozantni boening 747 čak 400 metara. Razlog više svakako za jutarnju kavicu upravo u Yachting VW caffe baru.