Policajci i prvašići

Slika korisnika admin
Jelica FARKAŠ
S predavanja o sigurnosti u prometu

Kao i ranijih godina biogradska osnovna škola organizirala je za polaznike prvih razreda prigodna predavanja o prometu. Tako je i ovom prigodom u dva navrata upriličeno druženje s policajcima, koji su mališanima prenijeli znanja o ponašanju u prometu.

U jednom od tih susreta okupila su se dva razreda prvašića i njihove učiteljice te su svi zajedno poslušali izlaganja kvartovskih policajaca o sigurnosti u prometu.

- Pod motom 'Poštujte naše znakove' takva se predavanja održavaju u svim osnovnim školama, kazali su policajci te naglasili kako je najviše riječi o kretanju u prometu, vožnji biciklima, igri te semaforima.

- Jednako tako upozoravamo djecu da se ne odazivaju pozivima nepoznatih osoba, ne uzimaju slatkiše, a pogotovo ne prihvaćaju vožnju. Poznavanje prometnih znakova, ponašanja u prometu, ali i oprez, osnove su koje mališani nakon polaska u školu moraju što prije usvojiti, kazali su policajci te na kraju podijelili brošurice o ponašanju u prometu i bedževe s napisom "Poštujte naše znakove".

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno