Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Veteranima tri prva mjesta

28.09.2010. 22:00
Veteranima tri prva mjesta


Proteklog vikenda u Bjelovaru je održano 4. Prvenstvo Hrvatske za veterane u krosu na kojem su nastupili i članovi Kluba atletskih veterana Zadar koji su osvojili čak tri prva i jedno drugo mjesto mjesto, a u momčadskoj konkurenciji u sastavu Damir Dukić, Željko Jurjević i Borislav Perica bili su prvi ispred veterana iz Zagreba i Bjelovara.
U pojedinačnoj konkurenciji na stazi dugoj 7400 m u kategoriji M 45 Dukić je osvojio prvo mjesto (25.08 min), a Jurjević drugo (28.37). U kategoriji M 50 Perica je bio najbolji u vremenu 26.54, a u kategoriji M 60 Armando Spinelli je pobijedio ostale suparnike istrčavši stazu za 35.46 minuta.
Zanimljivo je da su Zadrani i prošle godine bili momčadski najbolji u Hrvatskoj kada su primat osvojili sa samo jednim bodom razlike, a ove godine ta se razlika popela na šest bodova.
Ovim natjecanjem završila je sezona natjecanja za veterane i već slijede pripreme za iduću sezonu. Hoće li KAV Zadar biti organizator nekih od natjecanja u idućoj godini i ostvariti ovako zapažene rezultate pred svojom publikom ovisit će od više faktora, a najviše o financijskoj injekciji.