Longin i Dukić obišli zgradu Poliklinike

Slika korisnika valentinam
Šteta od poplave odgodila primopredaju zgrade
Zadarska županija
Župan je najavio kako će opremu smjestiti u neoštećene dijelove zgrade

U petak su župan Božidar Longin, u pratnji svoj zamjenika Šime Vickovića i pročelnika UO za zdravstvo i socijalnu skrb Bernarda Marune, te gradonačelnik Grada Zadra Branko Dukić obišli zgradu Poliklinike koja je stradala u poplavi.

Razlog obilaska bio je sagledati sadašnje stanje, posebice zbog situacije u kojoj se našla Zadarska županija koja je za 10-ak dana trebala preuzeti ovu zgradu.

Poliklinika je u fazi primopredaje, koja je naglo prekinuta jer je dio stradao u poplavi, a osim toga treba prihvatiti opremu vrijednu 25 milijuna kuna.

- Mi moramo osigurati prihvat ove vrijedne opreme, ma koliko trajala sanacija oštećenih dijelova zgrade, tako da ćemo opremu smjestiti u dijelove koji nisu oštećeni, rekao je župan Božidar Longin koji je u obilasku Poliklinike utvrdio još jednom razmjere štete uz dodatna pojašnjenja izvođača radova i nadzornih inženjera.

U obilasku su bili i ravnatelj OB Zadar Željko Čulina te ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo i predsjednik Upravnog vijeća OB Zadar Zoran Škgatić.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno