Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

U brošuri na engleskom izostavljen ulomak o stradanju grada u Domovinskom ratu

29.09.2021. 09:51


Nakon što nam se u ime Zadruge braniteljskih udruga Zadarske županije javio Zvonimir Pandžić i pojasnio kako su braniteljske udruge razočarane pogreškom do koje je došlo prilikom tiskanja promotivnih materijala Turističke zajednice grada Zadra, gdje je u brošuri na engleskom jeziku izostavljen kratki tekst o stradanju Zadra u Domovinskom ratu, kontaktirali smo gradsku Turističku zajednicu kako je došlo do pogreške.
– U vrijeme kada smo tiskali brošure i podbrošure u kojima je spomenuti tekst, koji je dogovoren i ispoštovan u razgovorima s Gradom i Zadrugom braniteljskih udruga, do pogreške je došlo jedino prilikom rada na brošuri Meet Zadar na engleskom jeziku. Nenamjerna nam se pogreška omaknula, prekasno smo uočili da bi mogli ispraviti na vrijeme prije početka tiska, pojasnili su nam iz TZ-a i dodali kako je pogreška naknadno ispravljena.
– Pošto smo tiskali veliku količinu materijala na engleskom jeziku, bilo je nemoguće da ih sve povučemo radi te pogreške. Nakon što naši suradnici i turistički djelatnici diljem grada potroše zalihe brošura koje su im dostavljene, u sljedećoj će tranši dobiti nove materijale u kojima će pisati dogovoren ulomak o stradanju Zadra u Domovinskom ratu, istaknuli su iz gradskog TZ a.