Zvonko Mišlov još uvijek jedini javni kandidat

Slika korisnika admin
zvonko_mislov
Dr. Zvonko Mišlov

Izborna skupština za tijela Županijske organizacije Hrvatske narodne stranke Zadarske županije održat će se 12. studenog, potvrdio je predsjednik ŽO HNS-a Željko Kurtov-Buš. Prema njegovim riječima, Predsjedništvo županijskog HNS-a za sada nije donijelo odluku o tome čiju će kandidaturu za predsjednika podržati. Sam Kurtov je već prije nekoliko mjeseci najavio kako se više neće kandidirati, a svoju je kandidaturu do sada javno bio spreman istaknuti samo dr. Zvonko Mišlov. Mišlovljevu će kandidaturu istaknuti njegova matična podružnica stranke u Kalima na čijem je čelu, a Mišlov vjeruje kako će ga podržati i neke druge gradske i općinske organizacije.

- Još nije službeno otvoren postupak kandidiranja za tijela županijske organizacije, a nakon što kandidature budu istaknute mi ćemo odlučiti o tome hoćemo li istaknuti svoje kandidate ili podržati nečiju kandidaturu. U svakom slučaju će to ići u paketu za predsjednika i tijela stranke, kazala je predsjednica zadarskog HNS-a Vesna Sabolić.

Postupak kandidiranja za stranačke dužnosti će se, kako je kazao Željko Kurtov otvoriti osam dana prije održavanja izborne skupštine, a zainteresirani će se, bilo da ih podrže općinske ili gradske organizacije, ili da ih svojim potpisima podrže stranački kolege, moći kandidirati najkasnije do 48 sati prije dana održavanja unutarstranačkih izbora.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno