Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Sinovčić: Ako zgazim komarca na cesti, to završi na naslovnici

28.10.2010. 22:00
Sinovčić: Ako zgazim komarca na cesti, to završi na naslovnici


 Medijska kuća Vox proslavila je 4. rođendan televizije Vox, 2. rođendan novine Vox glas Zadra i pokretanje portala.
Okupljene je blagoslovio mons. Milivoj Bolobanić uz molitvu za pravedno informiranje u medijima, a zatim direktor i vlasnik Reno Sinovčić:
– Iduće godine selimo se na novu lokaciju, u novu zgradu koju gradimo kod Kauflanda. Pojedini mediji nas žele prikazati da smo politika kao reket medija, ali mi ne skupljamo informacije na trgu. Znate kako je mali čovik sritan kad nam kaže da nema di prodati mliko, jaje ili kokoš. Moji mediji imaju samo jednu zapovid od mene – samo istinu. Danas nekoga uhapsiš i to objaviš. Sutra nekoga oslobodiš, moraš objaviti. Nema mogućnosti da ikada naš novinar komentira neku sudsku presudu. Mi vjerujemo u pravnu državu i svaka presuda je za nas pravovaljana. Zbog nekih administrativnih grešaka obustavljeno je naše gradilište. Kazna će se platiti, netko će odgovarati. Mediji su se svi raspisali. Dvadeset i jedan dan kasnije gradilište smo otvorili, nitko ne piše. Ako je neki komarac bija na cesti i ako ga je netko od djelatnika Rena Sinovčića zgazija, ili ako sam ga ja zgazija, to će sutra biti na naslovnici.
Na proslavu su došli gradonačelnik Zvonimir Vrančić, dogradonačelnici Darko Kasap i Dražen Grgurović, dožupan Đani Bunja, ravnatelj HNK Zadar Renato Švorinić, ravnatelj Gimnazije Vladimira Nazora Rade Šimičević, poduzetnici Jadre Lisica i Zvonimir Nižić Grof, Josip Bepo Bajlo i Mirko Erstić iz NK Zadar, trener Dalibor Zebić i igrači kluba, Sinovčićev odvjetnik Andrej Korljan, predsjednik KK Zadar Dino Perović, košarkaški trener Dražen Anzulović, direktor “Nasada” Hrvoje Grdović, gradski pročelknik za kulturu i sport Radovan Dunatov, bivši državni tajnik u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture Zdravko Livaković, gradonačelnik Obrovca Ante Župan, načelnik Općine Novigrad Joso Klapan, dr. Darko Labura, ravnatelj Psihijatrijske bolnice Ugljan..