Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

On je prijavljen zbog podvođenja, a djevojka zbog prostitucije

28.10.2011. 22:00
On je prijavljen zbog podvođenja, a djevojka zbog prostitucije


Zadarski su inspektori razriješili slučaj podvođenja i prostitucije, a glavni likovi ove priče zaradili su kaznene prijave.
Riječ je o muškarcu u dobi od 38 godina iz Pule i 27-godišnjakinji iz Malog Lošinja koji su za mjesto obavljanja svojih usluga odabrali upravo Zadar.
Puljanin se sumnjiči da je tijekom listopada ove godine u Zadru namještao i ugovarao “poslove” 27-godišnjakinji koja je u proteklih, nešto manje od mjesec dana, imala desetak “mušterija” kojima je za sat svojih usluga naplaćivala 150 eura. Muškarac iz Pule kazneno je prijavljen zbog podvođenja, dok je protiv djevojke podnesen optužni prijedlog zbog prekršaja, kao što je odavanje prostituciji. Osim toga kod djevojke je pronađena i manja količina “trave”, pa je i zbog toga kazneno prijavljena.
Pretankao gorivo iz kamiona na Jadranskoj cesti
Na Jadranskoj cesti u Zadru u četvrtak je provaljeno u skladište poduzeća Tehnomodul te je ukraden aparat za varenje i brusilica. Materijalna šteta iznosi oko tri tisuće kuna. U mjestu Kakma na biogradskom području istog je dana nepoznati počinitelj provalio u trgovinu Exclusive tours te je ukrao novac, razne cigarete i alkoholna pića. Materijalna šteta još nije procijenjena, a protiv za sada, nepoznatog lopova podnesena je kaznena prijava.
Krađa se u četvrtak dogodila i u Pakoštanima gdje je razbojnik iz kamiona u vlasništvu poduzeća Dalmar, koji su bili parkirani na Jadranskoj cesti, ukrao gorivo. Materijalna šteta iznosi oko tisuću i pol kuna.