Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Udobnost i praktičnost na prvom mjestu

Autor: Z L

28.10.2012. 23:00
Udobnost i praktičnost na prvom mjestu

Foto: Ivan JAMIČIĆ



Modele su predstavila poznata hrvatska lica kao što su Tina Katanić, Maja Cvjetković, Vedrana Linardić, Antea Kodžoman i Ines Španja


U subotu s početkom u 21 sat u sklopu manifestacije Biograd Boat show u šatoru Marine kornati (hala B) održana je modna revija brendova Marinepool odjeće i kupaćih kostima Krie design (dizajnerice Kristine Burje).
Modele su predstavila poznata hrvatska lica kao što su Tina Katanić, Maja Cvjetković, Vedrana Linardić, Antea Kodžoman, Ines Španja…
Osim ženskih modela publika je mogla uživati i u najnovijim trendovima muške sportske odjeće koju su ponijeli neki od najpoznatijih hrvatskih muških modela. Sudeći po prikazanom polo-majice su i dalje “in” za svakog muškarca koji drži do sebe, a najbolje prolaze oni dečki koji se odluče za mornarski stil.
Ženska odjeća prikazana na reviji plijeni svojom udobnošću i pastelnim bojama. Reviju su u velikom broju pohodili i jedriličari koji su mogli vidjeti što modna industrija ima novo u planu za njih. Iako je riječ o odjeći koja je više praktična nego lijepa i ovdje se imalo čega vidjeti. Udobnu sportsku odjeću prošetale su i cure i dečki.
Nakon modne revije publiku je zabavljao bend Dirty Harry s vokalom Elenom Stellom, čiji vokal veoma podsjeća na onaj preminule Amy Winehouse.
Dirty Harry su prvi u Hrvatskoj izveli tribute to Amy Winehouse.