Kirurg pod utjecajem alkohola i droge ispaljivao rafale u Vrsima

Slika korisnika admin
PIXSELL

Jučer je kazneno prijavljen Zagrepčanin (47), zbog neovlaštenog posjedovanja oružja, odnosno automatske puške, a ispisana mu je i prekršajna prijava zbog pucnjave.

Zadarska policija o ovom događaju je dala tek šturu informaciju u kojoj su naveli da je policija oko 19 sati zaprimila dojavu o pucnjavi od mještana naselja Zukve u Vrsima. Nadalje, navedeno je i kako je pretragom kuće iz koje su dopirali pucnjevi pronađena automatska puška, a u kući 47-godišnji vikendaš iz Zagreba i njegova 26-godišnja prijateljica. Budući da nisu surađivali s policajcima, oboje su u ponedjeljak navečer prepraćeni u policijske prostorije Prve policijske postaje u Zadru gdje je jučer nad njima provedeno kriminalističko istraživanje. Utvrđeno je kako je muškarac, ničim izazvan, ispalio nekoliko metaka u zrak. Priznao je da je "automat" njegov pa je krim obrada okončana prekršajnom i kaznenom prijavom.

Neslužbeno, međutim, doznajemo kako je riječ o zagrebačkom liječniku, doktoru primarijusu koji radi u ambulanti hitne kirurgije u jednoj zagrebačkoj bolnici. Osim što je nezakonito držao oružje, on je u zrak ispalio nekoliko rafala. Napuhao je oko 0,6, a njegova mlada prijateljica 0,9 promila. No, ono što cijeloj priči, a s obzirom da je riječ o liječniku koji skalpelom »odlučuje« o tuđim životima daje gorčinu, jest da je on bio i pod utjecajem opijata. 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno