Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Bogati blagdanski programi u Arsenalu

28.11.2011. 23:00
Bogati blagdanski programi u Arsenalu


Sredinom prosinca, 15-tog kreće ponovo program “Martine Presents”. Domaćica večeri Martine Thomas po treći put priređuje glazbeno scenski spektakl u okviru kojeg će joj se na pozornici uz pratnju Black coffe benda pridružiti prvi zadarski Gospel bend, Tomislav Bralić, Vladen Bergamo ( natjecatelj Supertalent showa) te kao posebna gošća Alka Vuica


Danas je u Arsenalu predstavljen program za mjesec prosinac. Program je okupljenim novinarima predstavila voditeljica odnosa s javnošću Arsenala Sanja Perković.
– Prva na programu je predstava “Iznad oblaka” kazališne udruge “Igrajmo se”, u srijedu u 19 sati. Producentica i umjetnička voditeljica je Matija Šango Šimurina, a autorice i redateljice su: Lucija Dovranić i Žana Bumber.
Nastupit će polaznici edukativnog programa. Suradnik na predstavi je Doris Pinčić, a predstava govori o putovanju kroz vlastitost s ciljem jedinog ostvarenja, a to je ljubav.
Na blagdan Božića očekuje nas već tradicionalni spektakularni koncert klape Intrade u 20 sati, koja će i ovog puta uz Tomislava Bralića uz već dobro poznat repertoar omiljenih dalmatinskih pjesama poput „Zora bila” i najljepših božićnih pjesama, uvjerena sam, dobro zabaviti publiku. Klapa Intrade već više od 25 godina njeguje tradiciju dalmatinske pjesme, posebice one sa zadarskog područja. Oni su ti koji su stvorili brend zadarske dalmatinske šansone i time osvojili ne samo domaću publiku, već i publiku u Italiji, Belgiji, Švicarskoj, Mađarskoj i Ukrajini, gdje god da su nastupali. Staru godinu ćemo ispratiti uz, sigurna sam, najzabavniji gradski party kolektiv „Vafunkoolers” koji je dobro poznat zadarskoj publici, a i šire, kako po odličnim zabavama, tako i po širokom repertoaru pjesama s kojim nas pomalo vraćaju u prošlost, vrijeme u kojem nije nedostajalo plesa uz disco taktove, istakla je Sanja i dodala kako te večeri “praznog hoda” neće bite jer će uz spomenuti bend u pauzama njihovog nastupa posjetitelje zabavljati i DJ Mate Kokić.
-U jedinstvenom prostoru Arsenala uz najbolju plesnu zabavu u gradu moći ćete uživati u bogatim delicijama s cjelovečernjeg švedskog stola, izboru pića dobrodošlice. Tko želi, može rezervirati i stol, a kupnjom ulaznice posjetitelji će ostvariti i priliku sudjelovanja u lutriji -pregršt bogatih nagrada, naglašava Sanja.
Arsenal će obilježiti i blagdan Sv. Nikole, 6. prosinca. – Sv. Nikolu će posebno obilježiti polaznici Pomorske škole, dobivanje godišnje nagrade Ministarstva mora prometa i infrastrukture, dakako uz glazbene goste. Program počinje u 19 sati, a ulaz je slobodan, ističe Sanja.
A slobodan će ulaz biti i za show Martine presents zahvaljujući generalnom pokrovitelju večeri – hotelu Falkenstainer.
– Ovoga prosinca u Arsenal nam se vraća naša draga Martine Thomas sa svojim show programom Martine presents: Winter Wonderland. Program ide 15. prosinca kada nas ponovo očekuje veliki glazbeno scenski spektakl. Uz Martine će te večeri nastupati i prvi zadarski Gospel bend pod ravnanjem Tomislava Pehara, glazbena pratnja bit će i ovoga puta Black Coffee, a kao posebni gosti večeri dolaze Tomislav Bralić, Vladen Bergamo (natjecatelj Supertalent showa) te Alka Vuica. Umjetnički direktor programa je Ivica Štorić, a uz spomenutog generalnog pokrovitelja program sponzoriraju i Arsenal Zadar, Piazza catering, Taxi Lulić te hotel Bastion. Početak programa je u 20 sati, istakla je Sanja.
O svom show programu govorila je i sama Martine koja je izrazila zadovoljstvo ponovnim održavanjem programa te pozvala sve Zadrane i njihove prijatelje da joj se 15. prosinca pridruže u Arsenalu, da zajedno uživaju u programu.
– Tako mi je drago što ponovo krećemo s programom, sigurna sam da će se posjetiteljima svidjeti sve to što im pripremamao, da će se dobro zabaviti, naglasila je Martine i dodala kako će uz spomenute goste na programu biti i još neki gosti iznenađenja te se zahvalila generalnom pokrovitelju bez kojeg ta večer ne bi mogla biti slobodnog ulaza.
Na tu se činjenicu osvrnuo i umjetnički voditelj programa Ivica Štorić dodavši, kao i Martine, kako je danas jako teško naći sponzora te stoga posebno zahvaljuje hotelu Falkenstainer na generalnom pokroviteljstvu, mogućnosti koju su dali svim zaintersiranim posjetiteljima Arsenala da dođu na show bez kupovine karte.
Prije Martininog showa 8. prosinca na programu najvećeg zadarskog multimedijalnog centra je nastup Davora Strenje koji obilježava 45 godina izvođenja evergreena uz pratnju evergreen benda Zadrani.
– Gosti večeri bit će mnogi poznati Zadrani i umjetnici među kojima izdvajamo Josu Špralju, Bepa Matešića, Vilia Kalmetu te klape Kontrada i Barufe. Nakon zabavnog dijela programa bit će upriličena aukcija slika zadarskih umjetnika, a sav prilog od iste donirati će se Udruzi lige borbe protiv raka za djecu oboljelu od te zločudne bolesti. Ulaznica će iznositi 20 kuna. Ostatak večeri gosti će moći uživati u plesnjaku, a voditelji programa bit će Tamara Šoletić i Gordan Kurtović, istakla je Sanja Perković.
Najveći zadarski multimedijalni centar ovoga će prosinca odati počest i Beatlesima s posebnom večeri Božićni Beatles/ Tribute to Beatles koja je na rasporedu u 14. prosinca.
-Beatlese će izvoditi glazbenici Šibenika i Zadra, a gosti iznenađenja bit će nekoliko poznatih imena s hrvatske glazbene scene. Organizator koncarta je Hrvatska glazbena unija, zadarska podružnica, a suorganizatori su Grad Zadar, Grad Šibenik te TZ grada Zadra i TZ grada Šibenika.
Izvršni producent je Željko Petreš, početak koncerta je u 20 sati, a ulaz je slobodan, ističe Sanja.
Ovoga prosinca 16-tog i 17-tog održat će se i izložba hrane, pića, delikatesa i suvenira zadarskog kraja – Naši mali gušti.
– Tri dana prije Božića 22. prosinca odat ćemo počast velikoj Amy Winehouse u sklopu projekta Business lounge. Te ćemo večeri prezentirati Kutjevačka vina te limuzine agencije Shouttle tours, a sve skupa “začinjeno” i live izvedbom hitova nedavno preminule Amy Winehouse. Posjetitelji će imati mogućnost osvojiti dvije bogate nagrade; vožnju limuzinom u trajanju od dva sata s bocom šampanjca za 7 osoba te najam limuzine za vjenčanje u trajanju od 6 sati, također s bocom šampanjca.


 U ZNAKU WELNESSA




Ovotjedno izdanje Business loungea bit će u znaku welnessa. Sponzor je Beauty centar Callista, a okupljeni će osim same prezentacije njihovih usluga imati priliku (nježniji dio) prijaviti se za makeover. Prijave se primaju putem mail adrese:[email protected] te na broj telefona 091 279 66 15. Posjetitelje očekuju i bogate nagrade: make up, šišanje, welness za dvoje 90 minuta, UZV čišćenje lica, pedikura i IPL bikini zone.