Odjel pedijatrije dobio šest novih kreveta

Slika korisnika valentinam
Donacija zadarskih tvrtki Općoj bolnici
Za ovaj Odjel, kako je kazala dr. Friganović Huljev, potrebno je još kreveta, ali i novi pod, te medicinska oprema koja trenutno nedostaje za liječenje najmlađih stanovnika Zadarske županije
Marin GOSPIĆ
Zaslužene zahvalnice dodijeljene na Odjelu pedijatrije

Dodjelom zahvalnica na Odjelu pedijatrije Opće bolnice Zadar  donatorima koji su sudjelovali u akciji nabave opreme na simboličan način upućena je javna zahvala za prikupljenih 96 tisuća kuna, kolika je vrijednost donacije više zadarskih poduzeća.

- Ispred Odjela za pedijatriju zahvala ide tvrtkama Maraska, Sonik, Supernova te organizatorima 1. Memorijalnog turnira Antonio Jurjević 2017., a za donaciju koja je potrošena na zamjenu starih bolničkih kreveta novima, kazala je dr. Jasmina Friganović Huljev, v.d. voditeljica Odjela pedijatrije u Općoj bolnici Zadar.

Za ovaj Odjel kupljeno je šest kreveta, a kako je kazala dr. Friganović Huljev, potrebno je još kreveta, ali i novi pod, te medicinska oprema koja trenutno nedostaje za liječenje najmlađih stanovnika Zadarske županije.

- S akcijom nastavljamo i dalje, a do sada smo donirali i drugim odjelima u Općoj bolnici, kazao je Nikola Sorić, vlasnik zadarske tvrgovačke tvrtke Sonik. U ime trgovačkog centra Supernova, njegova voditeljica Iva Surić je naglasila kako im je drago što su imali priliku donirati Odjel pedijatrije, te da pripremaju još neke akcije pomoći Općoj bolnici Zadar. U ime organizatora 1. Memorijalnog turnira Antonio Jurjević, Željko Skukan je naglasio kako je dio novca koji je bio prikupljen za izgradnju spomenika mladom sportašu preusmjeren u donaciju za Odjel pedijatrije.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno