Božićnica starijima od 65 godina

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika mkvanja
Dar Općine Vrsi
Stanovnicima Općine Vrsi starijima od 65 godina isplatit će se božićnica te pomoć osobama s invaliditetom i socijalno ugroženim osobama u iznosu od 500 kuna i to prema određenim kategorijama
Marin GOSPIĆ
Luka Perinić, načelnik Općine Vrsi

Općina Vrsi je na temeljeu Odluke Općinskog vijeća Općine Vrsi o isplati božićnica stanovnicima starijima od 65 godina te pomoći osobama s invaliditetom i socijalno ugroženim osobama za 2018. godinu  raspisala javni poziv na koji se svi koji spadaju u navedene skupine mogu prijaviti do 7. prosinca.

U javnom pozivu stoji kako će se prigodom blagdana Božića stanovnicima Općine Vrsi starijim od 65 godina isplatiti božićnica te pomoć osobama s invaliditetom i socijalno ugroženim osobama u iznosu od 500  kuna i to prema određenim kategorijama. Za božićnicu se mogu prijaviti  stanovnici Općine koji do 31. prosinca 2018. godine navrše ili su navršili  65 godina života, imaju mjesto stalnog prebivališta na području Općine  Vrsi najmanje 10 godina, a oni ili članovi zajedničkog kućanstva nemaju  dugovanja prema Općini Vrsi. Pomoć u istom iznosu mogu primiti sve  osobe s invaliditetom i socijalno ugrožene osobe s prebivalištem na području Općine Vrsi. Prijave na ovaj javni poziv s naznakom "Za božićnicu" potrebno je dostaviti na adresu Dr. Franje Tuđmana 6, Vrsi 23235 ili  ih osobno predati u općinskoj zgradi u Vrsima. Uz prijavu je potrebno  priložiti presliku osobne iskaznice ili uvjerenje o prebivalištu ukoliko  osobna iskaznica nije starija od 10 godina, a za jednokratnu novčanu  naknadu potrebno je dostaviti obrazloženje i pripadajuću dokumentaciju poput rješenja o postotku tjelesnog oštećenja kojom se potvrđuje status, ali ne manji od 50 posto invalidnosti, stoji u javnom pozivu koji potpisuje općinski načelnik Luka Perinić.

Ocjena: 
Prosječno: 5 (2 glasova)