Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Promjene u radu ŠC Višnjik

29.11.2020. 11:08


Uprava Športskoga centra Višnjik u skladu s Odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 27. studenoga 2020. godine o nužnim epidemiološkim mjerama za ograničavanje okupljanja radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 informira sve svoje korisnike i posjetitelje, te svekoliko građanstvo kako Dvorana Krešimira Ćosića, kao i ostali zatvoreni prostori, te zatvoreno bazensko plivalište, neće biti dostupni građanstvu za pojedinačne ili skupne sportske ili rekreacijske sadržaje osim za prvu, drugu i treću kategoriju sportaša, te za klubove najvišega stupnja natjecanja.
Otvoreni sportski i rekreacijski tereni bit će dostupni samo za pojedinačnu aktivnost ili za šetnju. Kako na otvorenim terenima nije dopušteno provoditi aktivnosti u kontaktnim sportovima ili igrama, bit će demontirani košarkaški obruči, nogometne vratnice i druga oprema.
ŠC Višnjik apelira na sve posjetitelje da se u vrijeme svojih aktivnosti na otvorenom pridržavaju svih naputaka, mjera i preporuka koje su propisane za sportske ili rekreacijske aktivnosti na otvorenom prostoru.