Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Vlasnica kafića u Turnju zbog posluživanja pića završila u pritvoru

29.11.2020. 11:21


Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad osumnjičenom 22-godišnjakinjom sa šireg biogradskog područja zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela širenja i prenošenja zarazne bolesti.
Naime, u petak, 27. studenog 2020. godine policijski službenici su provodili nadzor nad ugostiteljskim objektima u cilju utvrđivanja provođenja Odluke Stožera Civilne zaštite o  privremenom uređivanju rada i ograničavanju radnog vremena ugostiteljskih objekata i drugih pružatelja ugostiteljskih usluga, te su tom prilikom u 23.25 sati u Turnju zatekli otvoren ugostiteljski objekt  u kojem se nalazilo šest osoba koji su sjedili za šankom i bili posluženi pićem od strane 22-godišnje vlasnice, te se nisu pridržavali naloženih epidemioloških mjera.
Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 22-godišnjakinja je jučer uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je ostvarila obilježja kaznenog djela širenja i prenošenja zarazne bolesti iz čl. 180. Kaznenog zakona predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.