Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Đekić pozvao na fer igru

Autor: Ante Vidović

28.12.2012. 23:00
Đekić pozvao na fer igru

Foto: Vedran SITNICA



Načelnik Općine Gračac Goran Đekić nagradio je najbolje mlade sportaše s prostora općine Gračac na jučerašnjoj svečanoj sjednici Općinskog vijeća. Nagrade su dobili kadetkinja taekwondo Gabrijela Bradarić za osvojeno treće mjesto na državnom kadetskom prvenstvu u Osijeku i kadeti NK Velebit za osvojeno prvo mjesto u Zadarskoj županiji u uzrastu Tići. Njihov trener je načelnik Đekić.
Na sjednici, gdje se nisu pojavili oporbeni vijećnici HDZ-a i dio vijećnika koji podržava vlast, SDSS-ov načelnik osvrnuo se na aktualnu situaciju i probleme.
– Svakim danom se vidi da se nešto na ovom prostoru radi i to nitko ne može ignorirati. Vidi se i ono što se nije uradilo. Na ovom prostoru ima puno dijeljenja što nije dobro. Na drugu stranu ne treba gledati kao na neprijatelja već kao na prijatelja kojega treba pobijediti fer igrom, kao u sportu, rekao je Đekić.
Posljednje tri godine u užarenoj gračačkoj općinskoj vijećnici vodile su se žestoke političke bitke koje su započele odmah nakon lokalnih izbora promjenom momčadi od strane HDZ-ovih vijećnika čime je vlast došla u ruke SDSS-a. Nerijetke su bile javne prozivke s obje strane kao i podizanja optužbi kod USKOK-a i Državnog odvjetništva od strane političkih oponenata.