Ganzulić zaželio da Zadar bude istinski grad medija

Slika korisnika admin
Ivan JAMIČIĆ

Turistička zajednica grada Zadra upriličila je u restoranu Atrij novogodišnji domjenak. Okupljene i uzvanike i novinare pozdravio je predsjednik TZ Zadra Branko Ganzulić koji se spomenuo ružnih glasina oko zadarskih medija. Ganzulić je zaželio da se te glasine ne ostvare i da Zadar bude istinski grad medija koji primiču njegov turizam.

U TZ Zadra zadovoljni su sezonom 2012. Prijeđena je brojka od 300.000 gostiju i 1.200.000 noćenja. Kako je rekao stručni suradnik za odnose s javnošću i marketing Stjepan Felber, to se dogodilo zahvaljujući otvaranju novih turističkih kapaciteta u Zadru, ali postojeći hoteli su imali bolju popunjenost.

- Pokazalo se da je i uvođenje nekoliko posebnih aviolinija bilo pun pogodak. Posebno se to odnosi na Francusku, na linije za Marseille i Paris, koje su dovezle veliki broj turista. Na to se nadovezuju i linije za Belgiju i zemlje Skandinavije, vraća nam se Dublin i Velika Britanija, pa tako u 2013. možemo očekivati još bolje rezultate, rekao je na kraju Stjepan Felber.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno