Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Sandra Perković: Nema govora o prekidu suradnje s Ivančom

Autor: Hina (H)

28.12.2012. 23:00
Sandra Perković: Nema govora o prekidu suradnje s Ivančom

Foto: PIXELL



Nije mi jasno kako netko može izmišljati takve stvari. Nadam se kako ćemo Ivanča i ja surađivati zajedno do idućih OI u Rio de Janeiru i dalje – izjavila je Perković


Premda su pojedini mediji objavili kako je došlo do prekida suradnje između olimpijska pobjednica u bacanju diska Sandre Perković i njezina trenera Ivana Ivančića, najbolja hrvatska sportašica u protekloj godini to je demantirala.
– Iza mene je sjajna godina, no imam dovoljno motiva za naprijed. Ne posustajem i idem dalje s mojim trenerom Ivanom Ivančićem, ako to nekima nije jasno. Smetaju me neistine i rekla-kazala vijesti. Nije mi jasno kako netko može izmišljati takve stvari. Nadam se kako ćemo Ivanča i ja surađivati zajedno do idućih OI u Rio de Janeiru i dalje. Mi smo predobar par da bi se govorilo o razlazu. Ekipa koja pobjeđuje se ne razdvaja – kazala je Sandra Perković u razgovoru za Hinu.
Atletičarka Dinamo-Zrinjevca najavila je kako će iduće godine loviti zlato na svjetskom prvenstvu.
– Bit će teško, treba puno raditi, no vjerujem u sebe – kazala je 22-godišnja Zagrepčanka dodavši kako je sretna što je i njezin trener dobio nagradu Hrvatsko olimpijskog odbora (HOO) za trenera godine.
– Ivančić je i bez mene napravio mnogo za hrvatsku atletiku, možda sam ja šećer na kraju – dodala je.
Nakon što je proglašena najboljom u dva najprestižnija hrvatska izbora, Sportskih novosti u kojem glasuju novinari, te HOO-a Sandra će Novu godinu dočekati u društvu prijatelja, a već drugog siječnja odlazi u Medulin na pripreme.
– Sve ove novčane nagrade koje sam dobila morala sam potrošiti na odjeću kako bi pristojno izgledala na ovom proslavama – dodala je sa smiješkom.